14 July, 2010


Istanbul'u ozledim ben


Hani birden bire geliverdi icime.Bloglarda gezinirken.Sahil kenari yuruyusleri,Bogaz manzarasi,Mado dondurmasi.

Bir de sigarayi cok ozluyorum ben. Hem de cokkkkk.Soyle en derininden nefes cekesim var ama yine birakmaya calisiyorum.Gecen hafta bir hafta dokunmadim,haftasonunda yari paket ictim,Cuma aksamindan,Pazar aksamina kadar :( Birakmak istiyorum ki,rahat rahat yuzebileyim.

Not:cumleye buyuk harfle baslamak,tek nokta koymak cumle sonuna ben gibi degilmisim izlenimi veriyor artik,o kadar ki cok olmus kurallara uygun yazmak istemeyeli dolayisi ile yazmayali.cok noktalari ve kucuk harfleri seviyorum ben, valla yazmayi bilmedigim,kaileye almadigim icin, cumlenin arkasindan cokca sey geldiginden ya da sizin bosluklari doldurmanizi istedigimden degil......kizmayin ne olur:)....................

3 comments:

  1. Adaşcığım, üniversite hayatı boyunca sigara içip sonra bırakmış biriyim. Sonrasında bir tane iki tane derken yine başladığım bir dönem oldu (1 yıl kadar), ama anladım ki tek bir taneye bile boyun eğmemek gerekiyor, eğer kararlıysan. Ben sigarayla ilişkimi tamamıyla bitirdim ve bundan çok gurur duyuyorum. Sen de başarabilirsin! Hiç içmediğin 1 ay sonrasında artık canın istemeyecek, emin ol. 1 ay dediğin nedir ki? Sonrasında özgürsün.
    Kocaman sevgiler...

    ReplyDelete
  2. Aman bırakmaya karar verdiysen bırak canım.
    Kolay gelsin.
    Sevgiler:)

    ReplyDelete
  3. Sibel'cim cok haklisin,kesti mi tam kesmeli..babam gibi...senelerdir agzina almadi..bende iciyorum,birakiyrum,hani kolesi degilim diye mutlu oluyorum ama icmemek lazim cidden,cunku spor yapamiyorum resmen,iki nefeste bitim ben:(

    sansli'cim cok saol..hep karar veriyorum inan ki,deneme tahtasina dondum,kendimce ne rekorlar kirdim ama aramizda buyuk ask var sigaraylar;)sigara keyfiyle ndense.

    ReplyDelete