26 May, 2014

Kart diyip geçmemek gerek❤️

Uzun zaman önce Uçurtma Avcısı'nı okurken bahsetmiştim sanırım kendisinden.Çok sevdiği kitabı bana da hediye etmişti gitmeden.

Hep soğuk bir kadındı,hani can ciğer belki sarılıp,nazlatılıp koklanacak cinsten değil.Ama şu memlekete geldiğimdeki tanıdığım ilk insanlardan biri idi,okul arkadaşım aynı zamanda,tanıdığım ilk hatta tek Alman.



Au-pairlik dönemi bitti,geri gitti,üniversitesini okudu,ben geri geldim,geri gelip yerleştiğim dönem bana bu kartı atmıştı,beni hatırlattığı için,aslında bizi.Poz vermeyi sevip de O'na poz verdiğim için.O aralar deli gibi fotoğraf çekiyorduk ikimizde.



Velhasıl ben bu kartı tabii ki saklamışım,üzerinden 10 sene  geçmiş neredeyse,kitaplığı temizlerken karşıma çıkmış.Koymuşum gözümün önüne,çerçeveye koyulsun diye.Arkadında olan adrese belki yazarım diye:)


Yazdım,kısa ve net.İlk önce bi harfi t diye okudum,gitmedi,x diye denedim,x'miş:)

Cevap hemen geldi,O da beni arıyormuş hatta googlelamış bile.Ne tesadüf ki muhtemelen Temmuz'da Au-pairlik yaptığı aileyi ziyarete geliyor(ben benimkilerle bağımı koparmıştım 15 ay sonrasında,tamamen ben istedim diye) ve  inşanlah beni de.

Kimi insanı seviyorum,hani kalbimi açıp vericek cinsten.Yaşanan kalp kırıklığından sonra,iyi geliyor  eski dostlara tutunmak bazen.

Güzel kartlar aldığınız bir hafta olsun umarım❤️❤️❤️Kimi kart hem eve hem ruha iyi geliyor ne de olsa.

Evet,kart ve mektup atmayı eksik etmeyelim,çok şükür eskisi kadar sık olmasa da bu huyumdan vazgeçmiş değilim❤️❤️❤️

No comments:

Post a Comment