06 September, 2017

Malvern'den Cotswolds'a 3-Bourton on the water


Gunaydin.Cotwolds'a geldik sonunda.Uzun zamandir hayalini kurdugum bu bolgeye varmis olmaktan mutluyum.Malvern'den yola cikinca 2 saat surmeden variyoruz Cotswolds'un Venedik'i olarak bilinen Bourton on Water'a.Cotswolds'da nereye gidelim diye google'a sorunca ilk cikan en guzel Cotwolds koylerinin basinda geliyor burasi.


Daha arabayi park eder etmez yogunlugu dikkatimizi cekiyor,bir dolu yerli yabanci turist,ozellikle Japon turistler.Londra'dan gunu birlik gelmek otobusle gayet kolay ve gidilebilir bir mesafe oldugundan,gelip de gormeden gitmek istememisler hakli olarak.Zaten Londra'lilarin da tercih ettigi gunluk gezi destinasyonlarindan biriymis Cotswolds bolgesi.Neden olmasin ki,gunluk bir geziden isteyebileceginiz her sey var burada. Kasaba gibi koy,minik dukkanlar,kocaman agaclar,fotojenik bal rengi tuglali evler ki bu bolgenin en buyuk ozelligi.




Turkcesi dag lalesi olarak gecen Japanese anemones,en sevdigim cicekler arasinda.

Sanirim bu zarif cicegi artik daha cok Cotswolds ile ozdeslestirecegim.



eski araclara merakli olanlar icin Motor Muzesi





Windrush nehri


Nehrin uzerinde bir dolu minik kopru var.Nehir kenari piknik yapan insanlarla,nehire giren cocuklarla ve kopeklerle dolu.Nasil keyifli bir manzara,cocuklar hic soguktan sikayet etmiyor,anneler aman islandiniz kirlendiniz diye soylenmiyor.Sanirsiniz gayet sicak bir yaz gunu.





Gunu birlik kuralan pazarlardan






Dayimin da dikkatini cektigi uzere Ig fotolarindan,etrafta cop gormek mumkun degil.




Ve tabii ki daha kasaba merkezine inmeden,hemen dikkatimi ceken yardim kuruluslarindan birinin dukkani.Hemen bir kitap aldim,ugramazsam eksik hissediyorum.

Her yastan insanin,buyuk bir keyifle gezinmelerini gormeyi cok seviyorum.

Yarin son Cotswolds duragimizdan bahsedecegim,hepimize mutlu bir Carsamba gunu diliyorum.

No comments:

Post a Comment