17 May, 2020

Pazar'lari Pek severim #32



Mutlu Pazar'lar dostlar...

Sahane,ilik,biraz bulutlu gayet parlak bir ogleden sonrasi burada.Bir yanimda Adonis,bir yanimda Fred yayilmis ben blog yazarken.Mutfaktan dereotlu pogaca kokusu geliyor ve cok sevdigim sarkilardan biri calmaya basladi radyoda.Ellerim de ot kokuyor,dereotu.

Dun bolca temizlik,camasir ile gecti.Ogleden sonra ekmegimle ugrastim,ogleden sonra 4 gibi dolaba aldim bu sabah yapmak uzere.


Sabah 7   gibi uyandim,dun gece gec yatmistim biraz.White Lines diye bir diziye takildik Netflix'de.Ibiza'da geciyor,yazlik manzaralar goz alici ama isin icinde uyusturucu vs gibi yaramaz seyler var,herkesin zevkine uymayabilir.Yapimcilari ya da yonetmeni LCDP'i yapanlarmis.Izlerken yer yer benzerlik gorulmuyor degil.Ikinci sezonu da cekmeye baslamislar.20 yil once abisini kaybeden Zoe'nin abisinin katillerini bulmaya calismasi ve ayni zamanda bir nevi kendi benligine kavusup,kendini bulmasi.Zoe cok guzel,tarzini sevdim.Bir kutuphane gorevlisi Manchester'da.Ben severek izledim ama herkesin zevki degil,zira once kardeslerime tavsiye ettim,3.bolume gelince tavsiye ettigime utandim.


Sabah firini isitmaya birakip yuruyuse gittik.Cok sevdigim komsulardan Jane ile karsilastik.aramizda sosyal mesafe yuruyusu bol muhabbetle tamamladik.Bu donemde ponpon yapmaya baslamis,ponpondan kapi susu ve yatak odasina minik bir kilim yapmis.Bana her gorusmemizde ilham veriyor,sanirim 60'ini gecmis,fit,kosan pilates yapan,okuyan,matematik ogreten bir kadin.Boyle kadinlarla karsilasinca,kendimi cok iyi hissediyorum.Ben de ponpon yapmak istiyorum:) Belki bir ponpon ekipmanina yatirim yapabilirim,ne guzel hediyeler de yapilir.


3.ekmegim de guzel oldu.Jiletleme konusunda ise emin degilim acikcasi.Yapa yapa ogrenicegim,belki bir gun uzerine daha iyi seyler cizebilirim. Cok keyifli bir macera oldu bu ekmek,birini yapar yapmaz digerine heyecanla baslamayi dusunuyorum.

Dun bir de Kiki's Delivery Service'i izledim.Sanirim izledigim ilk Miyazaki filmi.Tavsiye ederim.

Niyet ettim bu hafta iyi bir hafta gecirmeye.Pozitif,kolay,yapmam gereken isleri iyi bir sekilde yapabilmeye.

Emojileri ozledim ben.

Hepimize iyi haftalar:)


6 comments:

  1. Mis gibi görünüyor... Sizden de pozitif enerji alıp mutlu oldum=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim,ne mutlu bana:) hem zaten ben bunun icin yaziyorum:) sevgiler!

      Delete
  2. ekmeğin güzel olmuş, ah keşke bende denesem. bahsettiğin diziye bende başladım geçen gün ilk bölümde şoka girdim şimdi 2. bölümüne şans vereceğim. Kikiyi bende severek izledim. sevgiler,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekmegim cok guzel oldu gercekten de:) biraz jilet olayina biraz daha calismam gerek:)

      Delete
  3. Sibel resmen uzman oldun sen ekmek konusunda. çok beğeniyorum ve
    yapasım geliyor ama uğraşmak lazım, emek vermek lazım bence. yoksa
    hemen ilkinde sizin yaptıklarınızı yakalayamam. buna da şimdilik
    isteğim yok, ama sizinkilerle gözlerimiz şenleniyor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selam Buket'cim.Neredeyse evet:) kesinlikle tavsiye ederim.Baslarda gozumde cok buyuyordu ama artik terapi gibi gormeye basladim,bu kadar erteledigime kizdim.Ama ne diyorlar,ogrenci hazir oldugunda ogretmen karsisina cikarmis:)

      Delete