25 April, 2021

Pazar'lari pek severim #42


Selam Dostlar.Umarim sahane bir haftasonu gecirdiniz. Ben calismakla mesguldum.Iki gundur de erkenden odama cekiliyorum,sukunet sakinlik cekiyor canim.Kendime nazar degdirdim sanirim,yorgun ve aglamakliyim.

Taslarin arasindan cikan canlilar,gel de hayret etme!



Saati 6'ya kurmustum rahat rahat kahvemi icer cikarim diye.Yuruyerek gittim ise.Pembe karsiliyor beni cikarken ve eve girerken,nasil rahatlatiyor beni varligi anlatamayacagim.Diger evde tuylu bebelerdi eve geldigime sevindiren,burda da da Pembe.Kocaman sakuram.Uzun zaman gunlugume istedigim seyleri cizdim ben,kendi evimin onune de bir agac cizmistim ama ille de sakura olsun degildi niyetim.BAHCEDE meyve agaci olsun diye gecirmistim icimden;soylentiye gore bu evin bahcesinde elma ve armut agaci varmis.Iki tane beyaz cicekli agac oldugunu biliyorum ama hangisi hangisi henuz bilemiyorum. Burasi senin evin degil dediginizi duyar gibiyim.ama kendi evimmis gibi davraniyorum,elbet bir gun benim de bir evim olacak degil mi?😍 Hem -mis gibi yasamanin oneminden bahsediyordu Aykut Ogut Evrenden torpilim var'da.Hem ben ise de kendi isim gibi sahip cikarim,yasadigim yerlere de.


Eve gelir gelmez formami cikarmadan yemege kuruldum.Evde yemegin olmasi kadar iyi bir sey yok gercekten.Isten ac gelince nasil buyuk bir nimet.

Kahvesiz gecemiyor gunler.Sirayla aliyoruz ve ben kendime zaman vermeye calisiyorum ajandamin dedigi gibi.

W.bahcenin cimlerini kesiyordu,nasil seviyorum taze cimen kokusunu.Acmis da hoperleri bangir bangir muzik.Genclik iste.Kendimi dans ederken yakaladim bulasiklarimi yikarken.Bir ara bahce kapisi aramizda dans ettik mesafeli mesafeli.Gunun nesesi,W. Annesi saksilarima bayilmis,goruntulu konusmalarinda.Hos bu sene ortancalarimda kuruma var,nasil toparlayacaklar bilemiyorum.Kuslarimin sularini da tazeledim.Hava piril piril ama inanilmaz soguk,Nisan gibi degil.


IG'de cok sevdigim Nilay Ornek'in Pazar sergisini gezdim,bana cok iyi geliyor.Gozunun gordugunu,detayini cok seviyorum.Istanbul'u ayri ozluyorum o fotolari gorunce.Ondan sebep usenmedim,blogumu yazmaya geldim.Burasi da benim sergim,hayat sergim😍😍😍


 Iste boyle gecti bir Pazar daha.Sizde keyifler nasil.

Kamelya pembeliginde gecsin yeni gelen haftamiz.🌸🌸🌸

4 comments:

  1. Çiçekler iç açıyor.Bu yıl İstanbul'da havalar serin ,baharı yaşayamadık.

    ReplyDelete
  2. Aman Allah'ım ne kadar güzel çiçekler amaaaaa, içim açıldı :)

    ReplyDelete