02 July, 2021

Tesekkur Cuma'si #240


Selam guzel dostlarim.Hosgeldiniz yeni takipcilerim,sefalar getirdiniz.Blogu en basta kendim icin yaziyor olsam da,yeni takipciler gormek ruhumu oksuyor,cok tesekkur ederim,takibe layik buldugunuz icin onere olmus hissediyorum.



Haziran'i kutladim.Kutlamak bu ise,bence bu sene hakkini verdim;kalp agrisinin inadina.



Sakayik mevsiminde dogmusum,ruhumun bu denli cogu zaman sakimasi ondan,en sevdigim cicek olmasi ruhuma yakin bulmamdan.Buketlerce sakayigim oldu,onlara baktikca sen kahkahalar attim,guzelliklerine sukrettim.




Pembe lavabolu eve aksam yemegine konuk oldum.Chris vardi ya parktan,hani pijamali yuruyuse ciktigimda seni tanimiyorum deyip yanima yaklasmayan suslu,iste sonunda evine gittim yine.Ahhh o ne kokoshluk,o ne temizlik.Sanki evde kopek yok.Nasil guzel agirladi bizi,glutensiz vejeteryan.




Kendisine,zevkine bir kere daha hayran oldum.Tilkileri eliyle besleyen guzel kadin,kocasi hasta degilmis gibi iyi bakti bize.Kocasi ayrilirken bana oyle guzel sarildi ki.



Ah benim ev sahibim.Ilk gordugumden beri iyiligini hissedip,guven duydugum,evine,odasina sanki benimmiscesine sahip ciktigim.Yagmur yagar diye gazebo odunc istemistim ilk bahce partime,getirmis kart ve prosecco ile.Sansima yagmur yagmadi.



Zoe geldi,bana balonlardan gokkusagi yapti;gunume ayri bir renk ve nese katti.



 Haziran'da Prosecco ile ask yasadim.Dogum gunu partim bekledigimden de sahane gecti.Yanimda olmasini istedigim herkes geldi,Conrad mangal yapti,etleri kendisi aldi,herkesi mest etti.Serap sanki kendi evinde gibi agirladi,besledi,sen otur tadini cikar dedi.Ben de tadini cikardim.Cok guzel dogumgunleri yasadim ama bu sanki baska oldu.

Boylece yili da yariladim,yariladik.En kotu gunlerim boyle olsun.Olmasi icin ugrasiyorum,dusuyorum kalkiyorum,cunku hayat herseyiyle yasamaya deger diye dusunuyorum.

Guzel gecsin haftasonunuz.Bu ayin 20 gunu izindeyim,Turkiye yine iptal oldu ama acitmiyor eskisi gibi.Kendime bakacagima,dinlenecegime soz verdim.

Sevgiyle kalin.

6 comments:

  1. sevdiklerin ile birlikte sağlıkla mutlulukla nice yıllara...

    ReplyDelete
  2. Keyifleokudum :D Ama lavabo ya bayıldımmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkurler:) Evet kokoshlugu lavabosuna da yansimis:)

      Delete
  3. Nice yaşlara
    herşey mükemmel görünüyor
    güzel günlerde Türkiye'ye de kavuşman dileğimle
    sevgiler

    ReplyDelete