05 September, 2021

Pazar'lari Pek severim #49

 

Tadina doyulmaz bir Pazar gunu yasadim a dostlar,boyle bir gun haftaya bomba gibi hazirlar.

Sabah 7:30 gibi uyandim,gripli halim hala devam ediyor,sesim kalin,burnum tikali.IG'de gezinirken Basak Kaplan'in youtube videolarina verdigi linkle iki videosunu izledim.Birisi belgeseller icindi.Pink'in adi amazon tv'de gecince bir baktim burda da varmis amazon,hemen buldum All I know so far'i.Iki kere konserine gitmis bir hayrani olarak kendisini,anneligini,azmini,caliskanligini daha da bir sevdim.



Sonra Sibel dedim kalk dus al,kendine gel bir gunu daha yatakta geciremezsin.Odami topladim,kendime rapid covid test de yaptim.Becerebilmisimdir umarim zira cok midem bulandi yaparken.Neyse sonuc negatifti cok sukur ki.Zaten belirti falan yok sadece kafada tikaniklik,burunda tikaniklik o kadar.Zaten su neredeyse son iki seneyi hastaliksiz gecirmek bir mucize olurdu.Zencefil,zerdecal ve acibiberi sIkTIM ve kendimce bir sifa yontemi bulmaya calistim.



Alisveris icin Tesco'ya gittim.Gelince firina verdim patlicanlari.Kabaklari zeytinyagli yaptim,pirinc yerine ince bulgur ve tabii ki ustune bolca dereotu dogradim. Is ile ilgili bir kac not aldiktan sonra,ogleden sonrami gunesin altinda okuyarak gecirdim.



Tabii ki fotografim kazaya ugradi kahvemi dokerken ama hic muhim degil cunku ben kahve lekesini pek severim.Okumaktan sikilinca hadi dedim Nilay'in muhabbetini dinle biraz da.Cektim minderleri sonbahar gunesinin altina,kapattim yuzumu pembe sapkamla yayildim programin icine.Nilay Ornek'in sohpetleri beni cok mutlu ediyor,keyifle dinliyorum ufkum aciliyor hayranlik duyuyorum.Nilay Ornek ne yapsa bana hep iyi gelenlerden.Storitel de kesinlikle yaptigim en iyi yatirimlardan!



 Bu bolumu de dinlerken,vay be Ebru,ne kadinmissin dedim durdum.Dinleyin ve alin coskuyu ilhami.Inandiginiz,calistiginiz yolda hayallerin gerceklesmemesi mumkun degil.

Iyi bir hafta dilerim.

4 comments:

  1. Kahve lekesini pek severim demişsin ya işte sanırım sende en sevdiğim özellik bu. Oluşan bir kazanın bile negatifliğine değil de pozitifliğine odaklanıyorsun ♥

    Mutlu haftalar canım

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yoksa cekilmez bu hayat canim benim.Ama kitap ustu kahve lekesi ve kokusu da sevilmeyecek gibi degil sanki:)

      Delete
  2. Bende çok seviyorum "nasıl olunur" podcastini. Baya da faydalı buluyorum. Günlerin hep güzel geçsin. Sevgiler ve geçmiş olsun. :)

    ReplyDelete