01 January, 2022

Hosgeldin 2022, Merhaba 1 Ocak!


Selam dostlarim.Nasil geciyor yilin ilk gunu? Ben de bir heyecan,bir umut soz konusu,yeni asik olmus liseli kizlar gibi kikir kikir gulesim,simdiden 2022 ile flort edesim var.

Dun aksam Jane'e gittim.Acili fasulye yapmis,bildigimiz kuru fasulye,uzerine yogurt da koydu.Jane dedim Turklesiyorsun sen,herseye yogurt!😆 Neredeyse 1 sise Prosecco'yu bitirip 23:15 sularinda dustum yollara,cunku yeni yili kendimle karsilayasim vardi. Benim canikolar ille sen de gel dediler saat 24:00 olmadan,gidip havai fisekleri izleyelim,yok dedim 21 bin kusur adim atmisim,hafif cakir keyifim kalabalik cekemeyecegim.Gitmedim.Onun yerine,actim sarabimi,kuruldum bahcedeki sandalyeme. O arada benim Misir Tanrisi Ra gorundu mutfakta😍😍😍 Makineye camasir koyuyor.Hala guluyorum buna😆😆😆 Yilin bitmesine kalmis yarim saat,kim koyar  makineye bu aksam,bu saatte camasir Ra dedim,bana iyi yillar diledi ve gitti😃 Cunku kendisi bir MR.DARCY! oyle sempatik sirin bir tepki veremez!



Ben de makineyi bosalttim,mutfagi topladim,bahceme kuruldum ve yeni yilin gelmesini bekledim goge bakip havai fisekleri izlerken.Sarabimi actim 24:08'de yataktaydim!



Sabah bas agrisi ile uyandim,dedim biraz daha uyuyacagim.kalktigimda 08:30'du ve gun parliyordu.Bahardan kalma bir gun,gunes siritiyor.Dedim kahvemi bahcede alayim,yine kuruldum sandalyeme,goge bakarken bir ses.Gunaydin! Biliniz kim? Tabii ki Ra! Aramizda bahce kapisi,uzerinde siyah sabahligi.Kendisi hep siyah giyiniyor. Agir abimde bir gulus var,karanlik gecede mubarek Dolunay,oyle parliyor.Kendisi de zaten siyah cikolata,tertemiz bir gece! Ay Allah'im dedim,yoksa bir isaret mi bu? Gecen yilin son,yeni yilin ilk insani gordugum.Guzel Allah'im mevzuyu biliyorsun dedim,soyle Ay suratli,fit,guzel kollu..... Hos oyle bir sevgili icin de bu sahsin bence gym'de takilmasi gerek diye hatirlatiyorum kendime.Yildizlari hedef alayim,belki Ay'i isabetlerim kim bilir? Tatli bir ani oldu yil gelir gelmez.Hala guluyor ve herkese anlatiyorum.


Gecen yildan kalma sarabimi bitiriyor ve dry january'e yarin baslamaya niyet ediyorum!Alkolsuz 1 ay!


Sonra makineye beyazlarimi attim.Yilin ilk saatlerinde kim camasir yikar a dostlar! 😂😂  Kitap okuma,kahvalti derken Jane'cimle yuruyus saatimizi kararlastirdik,kosemizde bulustuk.Kahve molamizi uzun sure sirada bekledikten sonra verdik.Aileler kopekliler hep disarda. Simdiden bahar cicekleri veren agacin altindaki bankta ictik kahvemizi ve susam verilmis sincaplari yerken izledik gelen geceni.2 saat sonra evdeydik.



 Jane'in ilk sorusu? Yeni yil kararlarin neler? Kendisi daha renkli giyinmeye karar vermis.aksesuarlarla kendine renk katmak istiyormus.AAA dedim,bak dogru insanlasin sen,istedigin kadar renk desen canikom,ben sana destek olurum bu konuda😉😉 Bir an soyledigine pisman oldu sanki😅😅😅 Kendisi tum arkadaslarim gibi benim tam zittim,sade ve matematikci!

Benim yeni yil kararlarim mi?Daha gecen yildan kalma,gerceklestiremediklerim var a dostlar! Sigarayi birakmadim,kursumu bitirmedim,is ile ilgili kendimi daha cok egitmem gereken konu var,hic bitmiyor zaten!

Dileklerimi aklima yazdim,birazdan da gunlugume yazarim! Bakalim neler olacak?

Kalp kirikligi yerine,tatli anilari hatirlamayi,zehirli insanlardan uzak durmayi,gecen yil bahcede yanliz basima sarhos olup aglamak yerine,Ay banyosu yapip yildizlari izledigimi,aglamamin yerine cok da guldugumu,evsiz kaldigimi dusunmektense kendime yeni,temiz bir yer buldugumu dusunmeyi tercih ediyorum! Olan her sey benim iyiligim,gelisimime katki saglamak icin oldu,iyi ki de oldu diye dusunurken buluyorum kendimi kimi zaman.Hayat bir macera,hakkini vermek gerek!

Yeni yildan dilegim aileme kavusmak,kurslarimi bitirmek,insan olarak gelismeye devam etmek geri kalan omrumun tadini doyasiya cikarabilmek,birilerinin hayatina pozitif bir sekilde dokunabilmek.

Dilerim hasret duydugumuz ne varsa kavusalim,iyilik guzellik sacalim.Ask varsa tazelensin,yoksa bizi bulsun,gelen gideni aratmasin,artsin eksilmesin,ocaklarda mis corbalar kaynasin,ekmekler kabarsin,kahkahalar shen olsun.

Hepinizi sevgiyle kucakliyor,tum guzellikleri sizin icin diliyorum.Hos kalin,sevin,sevilin,sevisin! Yoksa niye yasiyoruz ki????💗💗💗

2 comments:

  1. Mutlu yıllar Sibelcim!
    En ÇOK ŞU SİGARAYI BIRAKABİLMENİ İSTERİM CANIM. BU SENE
    TEKRAR DENESEN. aa büyük harf yazmışım :)
    neyse, sağlık en önemli şey, sigara da biliyorsun ne çok
    etki ediyor. diğer kararlarında çok güzel, hepimizin gönlüne
    olsun canım.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah Buket'cim,deniyorum denemezmiyim,en azindan denemeyi birakmiyorum:) iyi yillar canim xxx

      Delete