15 April, 2022

Tesekkur Cuma'si #248


Selam,mutlu,huzurlu,guzel bir Cuma dilerim.Paskalya Bayrami geldi catti,Cuma'nin ayri guzel olmasi bu yuzden kimisi icin.Kutlayanlara guzel bir Paskalya dilerim.Yilin en sevdigim donemi olmasina ragmen bu yil biraz uzak hissediyorum kendisine karsi.Ev sahibimiz hepimize cikolata almasaydi belki iyice uzak kalacaktim.



Neredeyse 1 aydir yazmamisim.Cok muhim bir degisiklik olmadi hayatimda cok sukur,her sey ayni;rutine devam.Bazi gunler gayet gergin,bazi gunler kolay ve cabuk geciyor.Cok sukur ki gozum gonlum hep guzele variyor bir sekilde..



Kardesimle uzunca FT gorusmesi yapabilmemize,TEFL icin ilk odevimi postalamis olmama(sonucu bekliyorum ki,diger ikisini de yapip bitireyim artik),bu esnada bana cok bilgisayar konusunda cok yardimci olan Jane'e,sagligima,arada gorustugum dostlarima,kahve-tatli muhabbetlerine cok ama cok mutesekkirim.





Arada onumde kiraz cicekleri ucusuyor,yakalayip cantama atiyorum.

Arada kitap okuyorum.

Arada cok dalip,dua ediyorum.meditasyon yapiyorum.



Dolunay gelirken,birakmak istediklerime niyetleniyorum,kendime iyi bir arkadas olmaya calisiyorum.Bridgeton izledim ve Masumlar'i izlemeye devam ediyorum.Motive eden sarkilar dinlemeye calisiyorum.Bolca yuruyorum.Arada yoga yapiyorum.


Postadan iki guzel haber gelsin diye dua ediyorum,aileme kavusmak icin gun sayiyorum.


 @mu.mineyildiz'i bu ara ayri seviyorum,Ramazan ayi sebebi ile her gun paylastiklarini paylasip kendime ve beni takip edenlere bence bir guzellik dagitiyorum.

Baska da bir sey yok hayatimda,cok sukur diyorum.Girdigim kotu modlardan uzman sekilde bu sekilde cikmayi artik cok iyi beceriyorum.

Sizler nasilsiniz?

4 comments:

  1. Fotoğraflarınız içimi açtı. Tatlılar enfes gözüküyor 😋

    ReplyDelete
  2. Çok hoş ve samimi bir yazı olmuş. Ben de iyiyim çok teşekkürler. 😇

    ReplyDelete