18 December, 2022

Pazar'lari Pek Severim #51


Selammmmm.6 ayi asmis yazmayali,sanirim bir blogcu blokeligi yasadim.Aslinda bloke olmadim,yoksa neler yazasim anlatasim geldi,sonra vazgectim,sevkim kacti.Bu sabaha kadar.Zaten son bir kac seferdir IG'de paylasimlarimdan blogumu yazmayi,insanlarimi okumayi ozledigimi fark ettim.Blog yazma istegi durter oldu ve o durtuye engel olamadim.

Her zamanki gibi foto paylasmak icin fotolarimi yukleyeyim laptopa dedim.431 kare transferdeyken son 6 ay gozumun onunden gecti resmen.Koca bir yaz,sonbahar,kis.Hazirandaki kareler aile dolu,sonrasi genelde ,agac cicek vs.431 kare telefonun neresinde anlayamadim hos,cunku google'a yuklendikten sonra siliyorum hepsini telefondan buna ragmen hafizam hep kisitli,tukenmis.Neyse unuttugumu sandigim foto yuklemeyi ve bloga yazi yazabilmeyi basarabilmis olarak burdayim.

Pazar olmasindan sebeb severek yazdigim serim ile devam edeyim,ordan baslayayim dedim.En son yazdigim yine bugune benzer bir gunmus.


Sabah 08:04'de uyanmisim,alarmsiz.Sonrasi uzun sure yatakta uzanma,kahve,kitap,kus dinleme,IG'de gezinti ile geleneksel sakin bir sabah.Sonrasi park,biraz kosu biraz yuruyus.Jane'den gelen mesaj:kahve-kek keyfi yapalim mi?,Benden😃 Tabii ki hayir demem.



Bizim kosedeki pastane kafeye gittik,sevdigimiz local yerlerden biri.Neyi nasil odeyecegimizin tartismasini kasadaki kizin onunde yaptiktan sonra Jane kazandi,orjinal plandaki gibi yari yariya odemek istemedi. Gunun konusu benim blogum,yazmamam,yazmak icin sevklenmem.Ister inanin ister inanmayin sabah yayilirken son 6 ay tum yazdiklarimi sirayla okudum,bazi yerlerde o halime gidip sarilmak istedim ben.Canim Sibel demek istedim.Zaten son iki yila bakinca genel olarak hissettigim bu. Gozyasimin gozumun,reglimin rahmimin ucunda oldugu su gunlerde duygusala baglamayacagim dostlarim.Ama hissiyat genelde bu(ydu)



Sevdigim gibi bir Pazar,haftasonu oldu.Dinlenmis hissediyorum,bu sakinlik yavaslik beni mest ediyor.



Mumlarimi yakip,kendime cay ihlamur demleyecegim ve Allan ile gorusmemizi bekleyecegim heyecanla.Belki hos bir film bulurum sonra kim bilir.

Bir dahaki yazimda son 6 ayi anlatmaya niyetliyim,ozetle.

Kisaca geldim ben,burdayim.Yazmadigim zaman haber salan insanlarima tesekkuru bir borc bilir sarilirim.Kesinlikle,blogosfer baska bir dunya.

Iyi haftalar!
 

8 comments:

  1. Ohh be hoş geldin, ne iyi geldin. Heyecanla yazıları ve fotoğrafları bekliyorummmmm :)

    ReplyDelete
  2. Dönmene çok sevindim, bir kaç gün önce seni düşünmüştüm.

    ReplyDelete
  3. O zaman yeniden hoşgeldinnn :) Rutinlerin çok hoş, sabahları koşmak için kendimi şevklendirmem lazım :( Bu arada özel değilse nerde yaşıyorsun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba Komet,rutinlerimi seviyorum.Londra'dayim.

      Delete
  4. aa gelmişsin bloğa, ne çok özledik yazılarını, fotoğraflarını. artık bu kadar dinlenme
    yeter, yazma zamanı :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canim Buket,cok tesekkur ederim,ben de cok ozlemisim.

      Delete