25 December, 2020

2020'nin son tesekkur Cuma'si #233!


Selam dostlarim! Ne kadar uzun zaman gecmis son yazimdan bu yana.Yili cop,atik fotolari ile kapatmak istemedigimden,iki satir paylasayim dedim.Umarim sizde hersey yolundadir.



Noel donemi bizim icin yilin en yogun donemi,cok sukur bir yili daha atlattik magazacilikta.Enteresan bir yil oldu.Her sey olabildigince yumusak ilerledi.Delice doldurduk raflari,doldurdugumuz gibi satildi olan biten ne varsa.Dun cikarken resmen bozdolaplari bombostu.Hatta her sey oyle cabuk tukendi ki,biz 23'unden basladik normal hale donmeye cunku Noel stogumuz bitmek uzereydi.Hindi,tavuk bilumum ne cesit et,sebze varsa hepsi tukendi.Insanlar Noel'de  yemege cikamayacagi icin sanirim ne bulurlarsa stokladilar.Zaten evler de karisamiyor,aileler kendi iclerinde yiyip,icecekler bu yil.



Ben sahsim adina haberleri izlemeyi biraktigim icin olan biteni dostlardan ogreniyorum ve resmen Corona'nin varligini unutuyorum cogu zaman.Otamatikman kendimi korumaya almisim zaten,fark etmeden gerekeni yapiyor buluyorum kendimi icgudusel olarak.Maske takan insanlarin cok agir virusu kaptigina,NHS'in test sonuclarini karistirdigina cok yakinen sahit oldugum icin herseyi oluruna biraktim.Iyi yer,yurur,kendimi temiz tutar,mumkun oldugunca mesafeyi korurum.Simdiye kadar bu muhtesem 4'lu beni iyi korudu.



Bunun disinda 2020 kalbime derince kazinirken,kimi gunu gayet iyi kimi gunu gayet uzgun,umutsuz geciriyorum.



2020'de en cok nelere mutesekkir oldum peki?



 💓 En basta hep saglik,sevdiklerimin sagligi.Saglikli olduktan sonra her seyle basa cikilir.Ruh sagligim idare eder olsa da,en azindan is gorecek kadar iyiydi.

💓 Benim canim dostlarim...Sectigim ailem,beni yine yalniz birakmadilar.Az gorustuk belki ama,varliklarini her durumda hissettim.

💓 Benim canim teyzem,hayat kocum,sevk ilham kaynagim,ruh doktorum...Mesafe yok kalbimizde,o olmasa kimi gunu nasil gecirirdim bilemiyorum.

💓 Bir isim var,tutkun degilim ama varligina mutesekkirim.Yeni magaza mudurume hayranim.Bu donemde bana o kadar iyi geldi ki,hep onunla calismak istiyorum.

💓 Ekibim,is arkadaslarim.Cok sey ogrendim,cok sey ogrettim.Ne de guzel yerlestim,sevildigimi bile anladim cunku beni hediyelere bogdular ki ben bu magazada sadece 2 aydir calisiyorum.

💓 Ahhh kalbim! Ben senden cok cektim...Cok incindin bu yil  ama nasilda iyi karsiladin bazi zor durumlari.Nasil da ara ara sizlayip aglasan da,guldun guldurdun,costurdun,goge cicege bakip pir pir attin.Boyle oldugun icin seninle gurur duyuyorum! Soz 2021'de sana cok daha iyi bakacagim.

💓 Benim canim 4 ayakli tuylu cocuklarim...Ben size daha da asik oldum biliyor musunuz? Kimi gun size sarilip agladim,kimi gun mutfakta size sarilip dans ettim.

💓 Parkim...Eve kapandigimiz su donemde parkin varligi bana her zamankinden daha iyi geldi.Nefes aldigim,kactigim yer oldu.Parkta tanistigim dostlarim,oyle iyi geldiler ki bana.

💓 Blogum...Hayatimin parcasi...Son gunlerde artik yazmanin ne manasi var,kapat hatta tum sosyal medya hesaplarini kapat diye dusunmeye baslamis olsam da kalbim el vermiyor.Gittigi yere kadar.Sizin yorumlariniz bana hep cok iyi geliyor.Iyi ki varsiniz!!!


Iste boyle,yine degismeyen sukurlerle gecti 2020. 

Hayat her seye ragmen guzel.Elimizden geldigince tadini cikaracagiz.Iyi bir ogretmen oldu 2020!

Bugun burda Noel kutlaniyor.Bende pek Noel,yeni yil ruhu yok bu sene.Benjamin'i isiklandirdim,her zamanki gibi mumlar her daim yaniyor.Gecen aksam Last Christmas'i izledim,bugun de Happiest Season'i.Sabah Fred'i yuruyuse cikardim,hava iki gundur kuru soguga dondu.Parktan donuste Jane'e rastladim.Tekrar parka donduk oglanlarla beraber,cunku Syrus parka gitmekte kararliydi.Hadi dedim biz de geliyoruz yeniden.Uzunca yuruduk,konustuk.Oyle iyi geldi ki.Benim 60 kusur yasindaki arkadasim!Ne zamandir gormemistim,sahane bir Noel suprizi oldu.Insanlarin hikayelerini seviyorum.

Simdi gidip yine pijamalarimi giyinecegim ve G&T icmeye devam edecegim,biraz kestiririm belki. 

3 gun daha izinliyim.Bolca dinlenmeyi ama cok is becermeyi planliyorum.

Sevgiyle kalin dostlarim,saciniza yakaniza takin cicekleri💓💓💓



14 comments:

  1. Merhaba, çok tatlı görseller. Sorun olmazsa hangi sektördesiniz ? çok yorucu özel dönemlerde çalışmak, Allah kolaylık versin. Sağlıklı seneler dilerim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba Mavi,ben bir super markette calisiyorum.M&S'de.Buradaki subelerimizde supermarket kismi da var.Allah hepimize kolaylik versin.Mutlu yillar simdiler...

      Delete
  2. Sicacik bir yazıydı. Hersey gonlunuzce olsun. 4 ayaklı tüylü dostlarinizi benim yerime de opun. Bir de dans edin mutfakta benim yerime onlarla. Oyle yada böyle bir yili daha geride bırakıyoruz. Umut dolu olmak lazım. Umut olmasa, yeni yılın da anlamı kalmayacak. Sevgiler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selam bigudili anne,tabii ki yapmaz miyim?Kesinlikle cok haklisiniz.Sevgiler...

      Delete
  3. Bu yıl yordu ama çok şey öğretti... Umarım yeni gelen yıl yüzümüzü güldürür:) Şimdiden mutlu yıllar :)

    ReplyDelete
  4. Sevgili Sibel; hani çok fazla insanın bilmediği dışarıdan bakınca albenisi olmayan sade, kendi halinde; İçine girdiğinde ise damakları çatlatan lezzetli yemekleri ile kendisinin müdavimi olduğun bir yerdir. (Çok çok özürlerimle yanlış anlaşılmayayım lütfen) senin bloğunu ben buna benzetiyorum. Seni zevkle takip ediyorum. Her paylaşımınla bana iyi geliyorsun.
    Geçmiş noeliniz kutlu olsun. Gelecek yeni yıl ise sana ve tüylü bebişlerine sağlıklı huzurlu mutlu gelsin.Sevgilerimle Ece

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canim Ece,ne guzel bir bezetme,yanlis anlar miyim?Bayildim.Ben de pek anlasilip,begenilmeyen odullu yabanci filmlere benzetirim blogumu,Ig hesabimi yillardir.Ve oyle de olmak istemiyorum,ozel insanlar,az oz istiyorum.Senin uzerinde bu guzel etkiyi birakabiliyorsam ne mutlu bana.Kocaman sevgiler,simdiden iyi yillar:)

      Delete
  5. Mutlu yillarr, tum dileklerimiz gerceklessin 2021’de 🌺 Size bi de sarki armagan ediyorummm :D
    https://open.spotify.com/track/79GuvM7ozmULtWhmkBlCpC?si=pCNOenmbSMuqzm1K_ES9zw&context=spotify%3Astation%3Atrack%3A5gW8CwStSOep4f7LvMrf8S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur;ler Ftas'cum.Sarkinin adini yazar misin copy paste yapip bulayim hemen,zira laptopdan spotify'a giremiyorum:)

      Delete
    2. Adio Kerida- Yasmin Levy => Rica ederimm 💐

      Delete
    3. cok tesekkur ederim.Yasmin Levy'nin sesi beni cok duygulandiriyor.Bu sarki da pek hosmus.Adio Kerida'nin manasi da ayri dokundu.

      Delete
  6. Ne kadar pozitif bir ruhunuz var

    ReplyDelete