27 December, 2020

Pazar'lari pek severim #38


Selam Dostlar! Mutlu Pazar'lar!!! Nasil gecti gununuz? Eminim benimkini cok merak ediyorsunuz,o yuzden hemen anlatmaya geciyorum😆



Sabah bel ve sirt agrisi ile uyandim.Hala agriyor ne yalan soyliyeyim.Sanirim son zamanlarda yasadigim yogun duygular belime kaydi.Ya da surekli hareket halinde olan bunyeye,dinlenmek yaramadi.Zira dun yataktan cikmamistim,uyudum,uyandim,uzun uzandim,okudum aksam ustu biraz Grease'in sonunu izlemek,sonra Judy'i izlemek icin oturma odasina gectim.Pijamali bir gun,iyi bir izin gunu oldu.



Sabah yuruyuse cikmadan once yagmurun o kadar yogun oldugunu fark etmemistim.Parka gidene kadar sirilsiklam olduk.Oyle guzeldi ki yagmurun sesi,yogunlugu.O yagdikca sanki ben arindim.Sanki delice yagmiyormuscasina uzunca bir yuruyus yaptik,parkta sayili insandik.



Fred alisik yagmura,hic huysuzluk cikarmiyor surati aksini gosterse de.



 Sonrasi evi toplama,temizleme.Kardesimle konusma ozlem giderme.Bugunu sevdiklerimle konusmaya ayirdim.Sirada Allan ve teyzem var.

Spotify'da guzel muzikler sectim kendime,arka planda yumusak yumusak kadife kadife caliyor.Mumlar ve peri isiklari piril piril.Adonis ve Fred'in ortasinda yaziyorum bu satirlari.Bir an cok gucluyum herseyle basa cikabilirim,sonra bir sarki caliyor gozlerim doluyor.Gelen gunler nasil olacak diye kaygilanmadan edemiyorum.Olani oldugu gibi kabul ediyorum ve olanin hayrima olduguna inancim sonsuz ama yine de iste ara ara geliyorlar.Boyle boyle guclenicez degil mi?

Ekmek yapiyorum bir yandan,ilk katlamayi yaptim.

Geleneksel kitap muhasebesini yapsam mi bilemiyorum.Bu sene okuma konusunda bayagi kisir bir yil oldu cunku.

Sonsuz sevgiler gonderiyorum,iyi haftalar...Mumkun oldugunca iyi bir sekilde gonderelim 2020'yi💓

10 comments:

  1. Selam Sibel'cim 🥳💋
    Çok geçmiş olsun, bilirim o ağrıları.....
    Tabiki böyle böyle güçlenicez, arada bana da geliyorlsr, umudum sönüyor, sonra hopppp, kendine gel Gülo diyorum... Hayat böyle diyorum...bir oyle bir böyle.
    Öperim çok 💋

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikle canim,oyle boyle gececek bugunler.toparlayacagiz:) ben de cok optum

      Delete
  2. Olumlu düşünmek, kendini mutlu etmek için bir şeyler yapmak en güzeli galiba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikle Mehtap'cim.Elimizden geldigince iyi dusunecegiz:)

      Delete
  3. Frend ne tatlı yaaa...😀 caaanım fred, bir öpün benim yerime. Bel ve sırt ağrıları bende de var. Yas 30 bu arada😀 sanırım yorgunluk. Ve tabi stres tetikliyor.

    ReplyDelete
  4. Frend ne tatlı yaaa...😀 caaanım fred, bir öpün benim yerime. Bel ve sırt ağrıları bende de var. Yas 30 bu arada😀 sanırım yorgunluk. Ve tabi stres tetikliyor.

    ReplyDelete
  5. Frend ne tatlı yaaa...😀 caaanım fred, bir öpün benim yerime. Bel ve sırt ağrıları bende de var. Yas 30 bu arada😀 sanırım yorgunluk. Ve tabi stres tetikliyor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yas 30,kurban olsunlar ne tatli:) Yoga iyi geliyormus bel ve sirt agrilarina..Ben ne zamandir yapmiyorum.Fred benim can parcam az once optum kokladim:)

      Delete
  6. Fred'in o tatlı duruşuna hayran kaldım :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) oglum diye demiyorum teyzesi ama hayran kalinmayacak hicbirseyi yok:)

      Delete