10 September, 2021

Tesekkur Cuma'si #241


Selam Dostlar! Mutlu,hayirli Cuma'lar.Dunyanin bir yerinde eminim hala Cuma ben biraz gecikmis olsam da.

Tesekkur Cuma'lari bayagi aksadi ama olsun geliyorlar ya arada.Benim hayatimda hem hergun Tesekkur Cuma'si.Bu arada en son Temmuz'da yazmisim.

Yogun,uzun,yavas bir hafta gecirdim ve benim icin bu hafta hala bitmedi cunku haftasonu calisiyorum.

Carsamba gunu yeni ev arkadasimla bahcede oturduk neredeyse tum gun.Uzun saat muhabbet,kendisinden oldukca etkilendim sahsen;umarim saglikli ve uzun bir arkadasligimiz olur isigini sakinligini sevdim.Muhabbetle gecen saatlere mutesekkirim.

Bir de muhabbet esnasinda pit diye bir ses bahce ortasina.Armut! Koskoca agactan dusen sadece 1 adet armut (aradim,baktim baska armut da goremedim).Hemen gittim aldim,yikadim,kestim.Gayet tatli bir armuttu ve sahane bir andi;mutesekkirim!



Arkadasim dedim bak bahcede elma agaci da var,heyecan yapti kendisi.Gittim 3 elma da ordan topladim.Baktim ustlerinde iki adet ugur bocegi dip dipe.Bayildim,bayildim.Nazladim,izledim,sevdim hayranlikla.Uctular sonra;aklima dilek dilemek bile gelmedi;muhtesem bir andi ve yeterdi;mutesekkirim!



Boyle bir ani tabii ki heyecanla IG'de paylastim;cunku omurluk!



Is arkadaslarimdan biri geldi tatilden,memleketi Afrika'dan.Kolunda renkli bilezikler.Giden herkesten boncuklu bilezik istiyorum.Getirmemis bana,cikardi verdi kolundan hemen;mutesekkirim.Cunku bunlar benim bir gun Afrika'ya gidebilmem icin totem,4 adet oldular.Guclerine ve guzelliklerine inaniyorum;gidecegim bir gun.



Canim Fred'imle gecen her gune mutesekkirim,cok seviyorum cok! Tatli tatli oturdu bugun kafede,giki cikmadi.




Canim Ablama,varligina el emegi goz nuru hediyesine cok ama cok mutesekkirim.Nasil guzel renkleri,herseyi.Bayildim.Omurluk.Gozum gibi bakacagim.

Cok iyi gecen bir gun oldu.Greenwich bana yine iyi geldi.Saglik,aile ve dostlar su fani dunyada en buyuk zenginlik.

Sukur dolu gunler sizinle olsun.Super gecsin haftasonunuz!

 

10 comments:

  1. Bugğn okuduğum ilk blog yazısı ve çok güzeldi her zamanki gibi.
    Günlük hayattan kısa kısa haberdar etmen sanki oralarda bir yerlerde yaşıyormuş gibi hissini uyandırıyor bende.Uğur böceklerini ben de çok severim kısacık çocukluk yıllarından an'lar yaşatıyorlar her seferinde..
    Battaniyenin renkleri sıcacık ablanın ellerine sağlık mışıl mışıl geceler ve yağmurlu günler dilerim ki hepsi çok güzel :)
    Sevgiler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim canim benim.Ugur bocekleri hepimiz icin gercekten cok ozel:)

      Delete
  2. Uğur böcekleri tüm yıl şans getirsin sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umarim Dada'cim,umarim.Su an itibari ile oyle ihtiyacim var ki:)

      Delete
  3. Yeni ev arkadaşını nasıl edindin Sibel, çok merak ettim. yani aynı evi mi
    paylaşıyorsunuz artık? eğer öyleyse nereden tanıştınız, nasıl evi bölüşüyorsunuz daha da çok merak ettim. niye soruyorum , belli bir yaştan sonra arkadaşla yaşamak ya da evi bölüşmek
    çok zor bence. ya da ben biraz pimpiriğim ondandır.
    bahçede geçen zamanlar ne güzel oluyor değil mi, kış gelmeden hep bahçede
    olayım istiyorum bende.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bu konu blogluk olmus sanki Buket sorularini gorunce,uzunca yazasim geldi:) Belki bir gun yazarim ama su an icin soyleyecegim,benim icin gayet iyi boyle.Ben ogrenciyken bile ailem disinda ya da ailem kadar sevdigim insanlar disinda kimseyle ev paylasmadim.Basta aynen senin gibi dusunuyordum ama oyle iyi bir yer,ev ve ev sahibi secmisim ki,Allah yuzume bakmis ve her gun sukrediyorum.Bir de uzerine sansim iyi insanlarla karsilasmis olmam.Hayatin neler getirecegi hic belli olmuyor,su an benim icin iyi olan bu olmali ki buradayim.Kocaman sarildim.

      Delete