25 January, 2015

#yuruyelimguzelleselim



Gecen haftanın yürüyüş noktaları,ortaya karışık.


Mis gibi,kuru soğuk hava,at kendini nehrin kenarına,Tate Britain'dan Millbank üzeri,Westminister Metro istasyonuna kadar.Küçük adımlar,insanları izlemeler,şehirde turist olmalar,kendini 14 yıl öncesini düşünürken bulmalar...


Bu kıyıdan ilk defa yürüdüm,hayatımın ilklerini çoğaltmaya karar verdim...Minik minik,çok zorlamadan,belki de pek fark etmeden dıştan ama içten çok iyi hissederekten.


Dibimdeki küçük ormanım,iyiki Varım,olmazsa olmazım.



Beckenham Place Park,çok gördünüz buranın neredeyse her halini.Bu sefer geniş açı aldık,başka kapıdan girdik,yıllar sonra ilk kez.Tepeden aşağı,orman içine doğru.Biraz gerildik ama sonra gerginliği silip,güzelliğe adapte olduk.Karşımıza tren yolu çıktı,önümüzden tren geçti,sanki uzaklarda bir yerde,köyde falandık.



Bazı yerler don tutmuş,bazı yerlerde çok aşk:)


Çamurlardan geçtik,kirlendik,kış Güneş'inde çamur da bi parlak sanki;) Kirlenmek güzel ama çamur lekesi çıkmadı:(

Otobüste yanımıza oturan orta yaşlı kadın,Fred'e kendi köpeğine aldığı çıkolatadan verdi,iznimle,Fred sevmedi.Yeşil diş temizleyicisi verdi,onu pek sevdi.

Sonra otobüs durağında,bir anne ve de çok sağlıklı olmayan aklı küçük,kalbi ve vucüdu kocaman oğlu ile tanıştık,onlar Dr'a gidiyorlardı,Fred'i çok sevdiler,meğerse oğlan da köpek istiyormuş ama anne hem Oğluma hep köpeğe bakamam dedi.Sibel,aynı sorulara defalarca cevap verdi.


Bu sabah da mutlu kalktık,tatilimin son günü,dolu dolu geçmeliydi.Hava yine kuru,yine çok soğuktu.Kafamda da bu şarkı bu bulutları görünce,Hugh Jackmen söylüyor,Oklahama müzikalinde,bir ara tamamını izlemeliyim,siz de dinleyin,iyi hissedin.

Kısa saçların hafifliği,tatilin bitmesinin garipliği ile başlasın yeni hafta...Tabii ki yapılacaklar listesinin hepsinin yanına + koyamadim ,kitap bitirmedim.

Özellikle yürüyüşçülere bir film önerisi,Wild.Kitabı okurmuyum bilmiyorum ama filmi yeniden izleyeceğim ve kendime sözüm var,her ne kadar Cheryl'in hissettiklerini her yürüyüşümde hissetsemde,ben de tek başıma bir yerlere bir gün kısa süreliğine de olsa kaçacağım.Şahitsiniz❤️❤️❤️

#mutlupazarertesiler olsun.

@cilek_suyu,Isterseniz IG 'ye buyrun( bu konuda kaldım,yine özel hesaba geçtim,çünkü sanki çıplak oldum,kendim olamadım.Hala herkesi buyur edicek,herkese  çok şeyimi gösterebilecek bir yüreğim yokmuş benim,üzgünüm)

No comments:

Post a Comment