26 October, 2018

#Tesekkur Cuma'si 188


Selam.En mutlusundan bir Cuma diliyorum.Lutfen carcabuk gecmesin gelen gunler,doyamadim isten uzak olmaya,yetemedim yaptigim tum planlara.

Yine diyecegim,iyi ki yaziyorum bu seriyi cunku ben kendi kendimi ruhen cok yoruyorum,kendimden gina geliyor bazen.Sonra Sibel diyorum,amaannnnn.......

Sacma gelecek belki ama iyi ki su fotograf olayi var dostlar,beni kendime getiriyor resmen.

Gelelim bu haftanin kucuk ama etkisi dunyalar kadar olan kucuk mutluluklarina.

Gecen Cuma bu sebze ile tanismistim ya hani,daikon ya da mooli diye geciyor.Bildiginiz turp,cok sevdim ve turpu en sevdigim sekilde yaptigim gibi yaptim,rendelenmis havuc salatasi ile,uzerine bol limon ve zeytinyagi.Tanistiran olmasa hic farkina bile varmazdim o yuzden ogrenmek guzel sey ,mutesekkirim diyorum.Tabii ki sipsak kurdugum minnak uyumsuz sofralara da mutesekkirim.En sevdigim ortaya koy,herkes kendi kendine servis yapsin😄 Ev sahibi de rahat etsin!



Bir guzel caktim ehliyet testimden😢 Moral bozmuyoruz ve yola devam ediyoruz degil mi? Sokak sanatlarini yapanlara mutesekkirim!



Karsima cikan satirlara hep mutesekkirim.Guzellik aynada baktigin sonsuzluktur.Sonsuzluk da,ayna da sensin! Demis Halil Cibran.Okuyunca kulaga ne hos geliyor ve gercekten hersey bizde gizli!


Sayfalara vuran isiga...




Haftasonu Allan'lardaydik.Onlar yokken evlerini yazligimiz gibi kullaniyoruz,onlarin evi bizim evimiz,bizim evimiz onlarin evi resmen.Boyle dostlarim oldugu icin mutesekkirim.Cuma'dan gittik,pazar ogleden sonra donduk ki hava muhtesemdi.Tum gunu bahcede gunesin altinda gecirdim,yoga yaptim,okudum,uzandim,yayildim.DURDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM.Ne guzel bir odul oldu anlatamam.cok mutluydum cok ve o anlara gercekten cok mutesekkirim.



Tabii ki Cumartesi sabahi erkenden kalkip gunesin dogumunu izlemeye gittik.Yine bu mucizeye sahit oldugum icin,saglikla yataktan kalkabildigim icin cok mutesekkirim.


Tabii ki 2018-2019 kopek modasina...😆


Ic acan pencere onlerine,renk uyumuna..


Rye'daki cok erken saatlere.Inanirmisiniz sadece bir dukkan bulduk ki iki hamur isi,bir kahve alalim.Fred oldugu icin iceri giremedik tabii ki,biz de paket yaptirip istasyonun onundeki bankta piknik yaptik.Cok guzel oldu.

Sagliga,sevdiklerimin sagligina cok mutesekkirim.Siz bu hafta nelere cok mutesekkir hissettiniz,yazin bana arada.Mutlu gecsin haftasonunuz.sevgiyle kalin!

14 comments:

  1. Görmeyi tercih edersek şükür edecek ne çok şey var etrafımızda. Güzel bir paylaşım.

    ReplyDelete
  2. Mutlu ve huzurlu haftasonları Sibel :)

    ReplyDelete
  3. Duvarlara grafiti dışında yapılan eserleri sanat eseri kategorisine aday olarak buluyorum. Pandalı paylaşımınızda aday gösterilebilir :) Tasarım, emek, renk ve efor hepsi bir arada. Daha çok duvar eserlerini paylaşmanız bizleri mutlu edecektir.

    Terkedilmiş gibi duran, zevki olan ama kimliği belirsiz sokak fotoğrafları çok cezbedici son fotoğrafınız iyi bir örnek, ülkemizde bu kadar temiz, özenli ve zamansız konutlar yok. İçerisinde hangi kimlikten kimin yaşadığını çözemiyorsunuz. Böyle tatlı muhitlerde şükren duygusu dolu paylaşımınız için teşekkürler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne guzel bir yorum bu tesekkur ederim DOO.Ben de daha cok paylasmayi isterim karsima cikarsa.Genelde merkzei yerlerden uzak oldugum icin karsilasma firsatim olmuyor.Zamansiz konutlar konusunda bu memleket bir cennet.

      Delete
  4. Nice photos, Dear! your dog is awesome!
    I`m your new subscriber in GFC
    Follow back? Sunny Eri: beauty experience

    ReplyDelete
  5. harika kareler harika bir yazı paylaşımın içinteşekkür ederim

    ReplyDelete
  6. Vakit o kakar kıymetli ki, ne yapacağını şaşırıyor insan..Sizinki güzel olmuş. Kıskandım.
    Keyifle kalın..

    ReplyDelete
  7. Huzurun ve mutluluğun fotoğrafları olmuş.

    ReplyDelete