30 August, 2020

Pazar'lari pek severim #35


Selam Dostlar.Mutlu Pazar'lar.30 Agustos Zafer Bayram'imiz kutlu olsun.nice 98 yillara.Bugunun onemine,guzelligine layik olmak icin bir yazi yazayim dedim ki ne zamandir en sevdigim serilerimden olan Pazar'lari pek severim'i yazmamisim.En son yazdigim burada. 



Pers Allan'lara gittim Fred ile.Neredeyse son 3 gundur hic olmadigim kadar hareketsizim ya da yavasim demeliyim aslinda.Cok ozleyecegim bu yavasligi.Sali gunu ise donecegimi dusundukce biraz geriliyorum dogrusu.


Cuma gunu cadde ustundeki tum chartity shoplara ugradik.Nereye gitsem illa ki ugrarim hayir kurumlarinin dukkanlarina.Daha dun gibi au-pairken arkadaslarimdan birinin beni ilk kez bir dukkana getirmesi ve bana gayet hos bir kaban almasi.Fazla tuketmeyi sevmiyorum ama bu dukkanlardan almayi,hele ki sevdigim bir seyi bulmayi cok seviyorum.Iyice bakarsaniz bazen neredeyse hic giyilmemis ya da etiketi uzerinde parcalar bulabilirsiniz.Ama dikkat edin,ucuz diye zivanadan cikmayin,gercekten sevdiginiz ozel seyleri alin.



Dun de Allan'cimla Folkstane'a gittik,deniz kenarinda yuruduk,oturduk.Belki IG hesabimda gormussunuzdur.Resmen bir saat oturup.denizde yuzen kopegi izledik,dalga sesini dinledik,yosun kokusunu icimize cektik.Kac gundur yagisli hava bize cok iyi davrandi ve oradayken gunes acti,odunc aldigim kabani bir sure sonra cikarmak durumunda kaldim.



Grand Hotel'in onune park ettiginizde sahile magarali yoldan zig-zag halinde inerseniz yesile,manzaraya,kayaliklara doyabilirsiniz.





Sizce ust fotograftaki fare mi fil mi?Allan fil,ben fare diyorum 😁



Bu sabah da eve kadar getirdi beni Allan'cim.Gelir gelmez cantami bosalttim.Evlerinden donmek,annemin evinden gelmek gibi,elim kolum dolu.Bir dolu tohum,fide Rose'dan bir de cikolatali kek.Cok mutesekkirim.

Camasir yikayip yayilacagim bugun.Saat 2 ama sanki bir dolu sey yapmisim gibi hissediyorum.

Hepinize iyi haftalar.Yarin Neler Yapiyorum'u yazacagim.Geri donup bakayim nasil gecmis Agustos ayi.💓💓💓

4 comments:

  1. Görmez miyim Sibel, o denizin güzelliği ne kadar hoştu. tertemiz ve taşlı. denizde
    kumdan çok taşı sevenlerdenim. biraz taş toplasaydın, eve getirseydin. nereye
    gitsem taşlar toplayıp bahçeye bir köşeye bırakıyorum. evde de var. baktıkça gezdiğim kıyıları ,saatleri hatırlıyorum tekrar mutlu oluyorum. o yüzden
    sen de toplayıp bir avuç getir dedim. gör bak nasıl mutlu edecek o taşlar seni
    diğer günler. sonra atarsın canım :)
    artık soğumaya mı başladı oralar, üzerinde uzun kollular var. bizim dün ve bugün
    çöl sıcakları inanmazsın 40 derece Marmara bölgesi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selam canim...tas,midye toplamak cocuklugumdan kalma bir aliskanlik.Orta sehpaya koydum o gunden kalanlari.Evet son gunler bayagi serindi,18-19 derecelere dustuk artik.Gunlerce de delice yagmur yagdi gecen hafta.Cok sevgiler Buket'cim:)

      Delete
  2. Değişiklik güzeldir. Sen ve Fred içinde güzel bir dinlence olmuş... Ben de sen gibi fareye daha çok benzettim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim,gercekten cok iyi geldi.Hemen Allan'a soyleyecegim:)

      Delete