27 December, 2019

Tesekkur Cuma'si #221


Mutlu,hayirli,keyifli Cuma'lar dostlarim.Iyi bir ogleden sonra geciriyorsunuz umarim.Yilin son Tesekkur Cuma'sini yaziyorum.Bu sefer 2019'un ozeti olsun ve son 12 ayin en guzel,en sevdigim,en mutesekkir oldugum anlarini yazmak istedim.Hadi bakalim,baslayalim....


Ocak'ta geleneksel Istanbul ziyaretimi yapmisim,sevdiklerime kavusmus,cok ama cok mutlu olmusum.Mutesekkirim.Allah Ocak 2020'de de sevdiklerime kavusmayi nasip etsin dilerim...


2018 Ekim'de saclarimi son kez boyamistim.Boyadan kurtulmak icin kut kestirdim uzun zaman sonra ilk kez.Verdigim kararin arkasinda durabildigim icin mutesekkirim,zira sacini boyat,uzat yorumlarini dinlemekten yoruldum ama kulaklarimi tikamayi da ogrendim.


Subat'ta renklere daha bir sarmisim,kendi capimda flatlay fotograflar cekmeye baslamisim ama sonra birakmisim.Renklere her daim mutesekkirim!


Mart ayi oyle arada kaynamis,ozel bir sey olmamis ama ben tuylu bebelerime her daim ask ile bakmisim,cunku onlar benim kalbimi guldurmus hep.Mutesekkirim.


Nisan'da sekersiz gunler gecirmisim,iyi gelmis.Kotu aliskanliklimla arama mesafe koyabildigim icin mutesekkirim.


Bir de Nisan'da saclarimi kisacik kestirmisim,cunku boyadan tamamen kurtulmak istemisim.Iyi ki yapmisim,kalbimin sesini dinleyebildigim icin mutesekkirim!



Yine Nisan'da gecirdigim en guzel gunler sakuralar altinda piknik ve Arya'mi ziyaretmis.Varliklarina mutesekkirim..


Mayis'ta yansimali bir mola cok ama cok iyi gelmis.Gol kenari muhabbet.Mutesekkirim...

Yine Mayis'ta sackiran oldugumu fark etmisim,cok sac kaybetmisim,ama sacimi kuaforum oyle guzel kesmis ki kimseler fark etmemis.Sacimin onu pigmen eksikliginden, dokulen kisimlarda cok ama cok agarmis ve bu sac bu haliyle cok iltifat almis,tanimadigim insanlardan,musterilerden.Mutesekkirim,iltifat edenlere,iyiyi guzeli cekinmeden soyleyenlere.




Haziran'da minnoslarim yeni yaslarina girmis,ben Istanbul'uma sevdiklerime kavusmusum.Annem ve babamla yillar sonra ilk kez tatil yapabilmisim.Anneme asik olmusum, neredeyse 41 yasinda ilk kez annemle uyumusum,yaninda sigara icmisim,donuste ozlemi beni gayet acitmaya baslamis.Ayvalik'a bayilmis,maviye doymusum.Sanirim en ama en mutesekkir oldugum ay Haziran'di ve yeni yasima girdigimde 41'i ancak masallah olarak tasiyabilirim demisim.


Temmuz,tatil sonrasi hafif depresyon gecirmisim.Ama sahip olduklarima cok sukredip,elimdekilere simsiki sarilmis,iki memleketli oldugum icin kendimi sansli gormusum.



Agustos'da kaldirimlardan erik toplamisim,cok sevdigim arkadasimi memleketine gondermisim.Doga'ya ve arkadasima kattiklari icin cok mutesekkirim.


Eylul'de yine dag tepe,biraz deniz kenari guzel bir tatil yapmisim.Ingiltere beni yine kendine asik etmis.Veeee hayalini kurdugum sekilde ay sonunda cok iyi bir magazada yeni isime baslamisim,mudur yardimisi olabilmisim.Cok mutesekkirim,cokkk.


Ekim ayi,her zaman en sevdigim sonbahar ayi,gozumu gonlumu senlendirmis.Mevsim gecislerine mutesekkirim!


Kasim ayi elimden geldigince yurumusum,renklere hayran kalmisim.Aldigim her nefes,attigim her adim icin mutesekkirim.


Aralik....Yilin en yogun,en kalabalik,biraz sinir bozucu ayi benim icin.Bu donemdeki dayanma gucume,gulen yuzume,harmoni icinde oldugum is arkadaslarima,ogreten egiten mudurume cok ama cok mutesekkirim.

Guzel bir yil olmus 2019.Listemde 15 tane yapmak istedigim sey varmis,5'i gerceklesmis.Simdi listeme bakinca bir tanesini yapmak istemedigime karar verdim ve geri kalan niyetleri 2020'ye aktardim ki yeni listemi temiz kagida cekip yine buz dolabima asacagim.

Kendi ellerimle askla tutkuyla isledigim hayati kurmayi bana nasip edene,bu yolda bana eslik edenlere,beni yorumsuz birakmayan,her yorumu ile blog yazmak icin daha cok sevk veren sizlere,ilham veren blogculara,IG hesaplarina cok ama cok mutesekkirim.Hayati seviyorum,geri kalan hayatim bu sekilde gecse daha baska bir sey istemem.Sevdigim seyler,sevdiklerim icin usenmemeye,hayata 4 elle sarilmaya,cok calismaya,kendime elimden geldigince iyi bakmaya kararliyim.

Ne dersiniz,2020'de de devam etsin mi Tesekkur Cuma'si biraz aynilasiyor olsa da?

Sizin en cok neye mutesekkir oldunuz 2019'da?

Sevgiyle kalin💓💓💓

8 comments:

  1. Güzel bir yıl olmuş, daha ne olsun değil mi:)
    Yenisi daha güzel olsun.

    ReplyDelete
  2. Bende sayfanı keşfetmeme müteşekkirim. 😍
    Kısa saç sever olarak çok sevdim saçlarını. Son bir kaç senedir çok tembelleştim, umarım 2020 bana azim, çalışkanlık ve hayata uygulama azmi getirir.
    Sevgiler Sibel'cim. 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canim benim,tesekkur ederim:)

      Senin tembel olabilecegini dusunemiyorum bile.Kocaman sevgiler,simdiden iyi yillar:)

      Delete
  3. cuma yazını yeni okuyorum. güzel bir bilanço yapmışsın ve
    bence güzel geçmiş bir yılın Bu günlerimizi aramayalım diğer
    senelerde en büyük dileğim bu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin Buket'cim,gelen gideni aratmasin da yeter gercekten.

      Delete
  4. Fotoğraflar harika... :)
    Doğa...
    Ben de beklerim blog'uma, sevgiler! :)

    ReplyDelete