09 December, 2019

Izledim,pek begendim: Very Ralph


Selam Dostlar,iyi haftalar!


Ne zamandir yazacagim bir turlu sira gelmedi Ralph'e.

Gecenlerde HBO kanalinda cikti karsima ve acikcasi ilk etapta film oldugunu dusundum.Sonra anladim ki belgesel,film tadinda,sIkmayan benim icin bir gorsel solen oldu acikcasi.

Ben hayat hikayelerini izlemeyi seviyorum hatta ne zamandir keske daha cok okusam ilham veren insanlari diyorum ki,izlemek daha cekici geliyor.


Tahmin ederseniz tam bir basari hikayesi hani gercekten cok calisma,cesaret uzerine kurulmus bir imparatorluk.Kendisinin hic bir moda egitimi almadan sadece goz zevkinden,detayciligindan 50 yildir bu sektorde olmasi kesinlikle takdire layik.Ilham kaynagi,memleketi,memleketin cesitliligi,buyurken izledigi siyah beyah filmler,Frank Snatra.

Karisina inanilmaz asik,cok tatli bir aile kurmuslar.Ve Ny'daki ilk evlerini,ikinci el esyalardan kurmuslar ve bir de gorsel pano yapip,icine elde etmek istedikleri seyleri ignelemisler.Inanmanin gucu!Daha bir dolu detay var eminim atladigim ama en cok aklimda kalan paylastiklari fotograflar.O fotolardaki fotojenlik,ask! Reklam fotolarindaki gerceklik,dogallik,sadelik icinden tasan cosku.

Ben cok sevdim.Hani hic bir Polo'm falan olmadi ama kendisine,is etigine hayran kaldim.Karsiniza cikarsa kacirmayin demek isterim.Gorsele bakmak isterseniz linki birakiyorum.https://www.hbo.com/documentaries/very-ralph

Ralph'in enerjisini,kararliligini,detayciligini,basarisini diliyorum hepimize.

6 comments:

  1. izlenesi bişeye benziyor

    ReplyDelete
  2. Etkileyici bir hayat görüşü var; insanlar ilham kaynağı olmuş ama asla onların kopyası olmamış. Yaratıcılığın temeli bu olsa gerek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet,hatta ilk zenci model kullanan modaci.Ben bayildim kendisine.

      Delete
  3. hıms not aldım tişkir :)

    ReplyDelete