01 December, 2019

Pazar'lari pek severim #20

Merhaba Aralik!


Mutlu Pazar'lar dostlarim.

Bu haftasonu icin oyle tatli planlarim vardi ki,dunden beri nezle mi grip mi (ki aradaki farki hic bir zaman anlamadim) ne oldugunu anlamadigim halde kendimi bulunca kala kaldim.Dunun en guzel aktivitesi Fred'le sisli parkta yurumemizdi.Sonrasini hep yatarak gecirdim zaten.


Bu sabahta korkunc bir kulak agrisi ile uyandim,yine uzerimde bir griballik.Sersem bir sekilde uyudum,uyandim ve sonra mucizevi bir sekilde ayaklandim.Kulak agrisi hala devam,surekli yiyesim var iki gundur bu haldeyken.Mercimek corbasi yaptim iyi gelir diye.

Bugun icin catiya cikip Noel suslerini ve agaci indirecektik aslinda ama bu haldeyken olmadi.O yuzden Aralik'in ilk gununu Nutella'li(ki cokkkk uzun zamandir eve girmiyordu) milfoy hamurundan agacimizla kutluyalim dedik..Tarif FB'da karsimiza cikti,Churo Nutella Christmas Tree diye aratirsaniz,bu basit tarife ulasabilirsiniz.Kesinlikle denemeye deger ve gelsin kaloriler!

Bunun disinda adacayimi yaktim,evi tutsuledim,camasir,ortalik toparlama derken bu saat oldu.Annem gibi hastaliklara tahammul edemiyorum resmen,surekli sesli bir sekilde kendimi sukrederken buldum ayaklandim,yapmak istediklerimin bir kismini yapabildim diye.Saglik en guzel sey.

Birazdan gidip ihlamur demleyecegim.

Bu arada Ayse Arman'in IG hesabinda paylastigini gordunuz mu dogum gunu icin?Bayildim,bayildim ben.Ailecek cok tatlilar  ve Ayse Arman Turk kadinina bence cok sey katti yillar icinde.Iyi ki de!Nice mutlu yaslari olsun beraberce.

Bu ay kirmizi kapakli kitaplar okumaya niyet ettim ve sadece iki tane varmis okumadiklarim icinde.Son iki ayi sadece 1'er kitapla bitirince kendimden ufak capli bir mucize bekliyorum Aralik icin.Hem kim bilir yilin son ayi serefine belki de listemizdeki son seyleri tiklayabiliriz kim bilir?

Hepimize harika bir Aralik diliyorum.Iyi haftalar!

14 comments:

  1. Çok güzel çalışmalar teşekkürler.

    ReplyDelete
  2. Gribal durumlar herkesin evinde var galiba. Evde biri grip olunca tüm eve geçiyor. Zincirleme hastalık resmen. Ağaç çok şekil olmuş. Çok hoşuma gitti. Tadına pek bir güzeldir.. hmmmm :)

    ReplyDelete
  3. Geçmiş olsun. Kulak ağrısı kötü. Beni de beş altı yıldır sağ kulağımı yoklayan bir ağrı oluyor. Bazen bir saat, bazen de gün boyu devam ettikten sonra kendiliğinden geçiyor. Üç doktora gittim, bir şey bulamadılar. Yılbaşı ağacı da nefis görünüyor bu arada:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. size de cok gecmis olsun,umarim bulsunlar sebebini,ya da tekrar etmesin artik.Acaba yuzucu kulagi dediklerinden mi?

      Delete
    2. Sanmıyorum, kaşıntı veya akıntı söz konusu değil. Bazen altı ay uykuya yatıyor, arada gelip yokluyor. Şiddeti değişken, bazen hafif ve kısa süreli, bazen ağır ve gün boyunca devam ediyor, ertesi gün sabah kalktığımda bir şey kalmıyor. Neyse çekeceğiz böyle galiba:)

      Delete
    3. umarim yok olur gider birden bire bir sekilde.cok gecmis olsun.

      Delete
  4. çok geçmiş olsun Çileksuyum..

    ReplyDelete
  5. yazın çok akıcı ve keyif verici....tebrik ederim. ben de pazartesi lerini oldum bittim iyi görünmesi için çalışıyorum malum yoğun çalışınca ...sevgiler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim:) evet pazartesilere de ozel ilgi alaka sart:)

      Delete