05 January, 2020

Pazar'lari pek severim #22


Selam Dostlar.Umarim sessiz,sakin olmasi gerektigi gibi bol dinlenceli bir gun gecirdiniz.

Fred dun aksamdan beri kusuyor ara ara,gece iki kez yine bunun icin kalkti.Canim benim bir de nerde kusucagini da biliyor,laminant ustunde,asla halida ya da koltukta degil. Hal boyle olunca gece de iki kere kalkti ve sabah gozlerimizi actigimizda saat 9'u gosterirken ben soktaydim😂😂 Bu arada Fred 4 ayakli evladim,hani yeni okuyanlar varsa cocugum sanmasin.Ben evladim olarak goruyorum da gormeyenler icin aciklayasim geldi😄

Mutluluk kendini ve dunyani  degistirmeni, amaclarinin pesinde kosmani ve baskalariyla uyum saglamani gerektirir.

Yilin ilk haftasi kanimca arafta bir yerde sallaniyor,hani ne eski,ne yeni gibi.O yuzden yeni yila alisana kadar ben ilk haftanin sonuna kadar gecen yildan yarim biraktigim isleri halletmeye calisiyorum,agaci kaldiriyorum,iyi bir temizlik yapiyorum sonrasinda dun yaptigim gibi.Dun bir dolu is halledince bugunu hicbirsey yapmamaya ayirdim.En sonunda kitabimi bitirdim.Sonlara dogru cok severek okumaya basladim,cizdigim yerler cogaldi ama yordu kitap beni,bilmedigim bir dolu kelime,Amerikan Ingilizcesi sebebiyle.

Bunun disinda butun gun atistirma istegim uzerimden gitmedi.Az once bir seyler yedigim halde su an yine yemek istiyorum,ac degilim.Bakalim bu durum nereye kadar gidecek.Sigarayi birakayim derken baska negatif aliskanliklar edinmeyeyim degil mi? Yarin kendimi tartayim da,gozlemde bulunayim bu donem nasil gececek diye.

Hepinize bol bereketli,kolay bir hafta diliyorum.Cabuk gecsin.😍

10 comments:

  1. Geçmiş olsun Fred'e inşallah hemen iyileşir... Güzel bir hafta olması dileğiyle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyi haftalar Ebrar'cim.Fred iyi,dolayisiyla ben de iyi:)

      Delete
  2. Mutlu haftalar diliyorum Sibelcim.
    Freud iyi mi şimdi merak ettim

    ReplyDelete
  3. Çok çok geçmiş olsun Fred'e umarım daha iyidir şimdi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim,iyi simdi yaramazliklara donus:)

      Delete
  4. Geçmiş olsun can dostunuz için, umarım çabucak iyileşir. Yeni yılın size mutluluk getirmesini dilerim. Alışacağız bu yıla da, insanoğlu alışır her yeni başlayana. Şimdi geçmiş olumsuzlukları temize çekip, umutları yeşertme zamanı.

    ReplyDelete
  5. Tesekkurler Beyaz Yakali,cok sukur iyi simdi:) Ben de size sahane bir yil diliyorum,yeni yilin ilk gunlerinin pozitifligi uzun zaman sursun:)

    ReplyDelete