07 February, 2021

Pazar'lari pek severim #40


Mutlu Pazar'lar dostlar...Nasil geciyor gununuz?

Burda kar yagiyor.Dun komsulardan birisi,yarin 3 m kar olucak,yuruyemiyeceksiniz dedi Fred ile bana.😆😆😆 Bize boyle bir sey soylenebilir mi ya hu?



Ne yalan soyliyeyim ama gece dogru duzgun uyuyamadim,uyandim,kahve icip muz yedim,kitap okudum 5'e dogru yine uyumaya kadar verdim,yatagin ucunda😆 Neden cunku yatagimi iki minnak varlik ile paylastim ve Dylan tepemde cok rahat ediyor😉 



Kar mini mini piti piti yagiyor,tutmaya calisiyor,ev sanki isinmiyor,mayam besleniyor kenarda buyumeye calisiyor.Mutfak toplanmayi bekliyor.



 Dun aksam Queen's Gambit'i bitirdim.Ne zamandir gozume ilisiyordu ama izlememek icin kendimi tutuyordum.Sebo'cum oyle guzel diziler paylasmis ki gecen gun listede bu da olunca hadi dedim Sibel daha fazla erteleme.Ben bir de kisa dizileri seviyorum,hani 1 sezon oynasin mis gibi bitsin.Bazi dizilerin sezonlari uzayinca beni bayiyor,izlemeyi birakiyorum ama heyecanla beklediklerim de nadir de olsa oluyor.Bu dizi bence oyunculugundan kostum secimine,konusuna,dokunduklarina kadar muhtesemdi.Hele ki son bolumde gozlerimin dolmasina engel olamadim.Dostlarimiz gercekten sectigimiz ailemiz.Genc adamlarin birlik olup Beth'e destek olmalari,tek kadin arkadasi sayesinde turnuvaya gidebilmesi,turnuvadaki tek kadin olmasi...Beni cok etkiledi.

Keyifli bir gun,iyi bir hafta diliyorum dostlarim.Sevgiyle kalin.💓

10 comments:

  1. Bu dizi de benim en sevdiğim dizilerden olmuştu. Kıyafetlerin seçimi falan müthiş ve çoğununda bir mesajı varmış. KAR nasıl da güzel huzur verici değil mi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikle cok huzur verici.Ben de cok etkilendim:)

      Delete
  2. Fotoğraflarınıza bayıldım çok güzel çekmişsiniz :) Haftaya buralarada kar yağacak gibi duruyormuş bakalım bekleyip göreceğiz :)
    Queen's Gambit gerçekten etkileyici bir yapım, dediklerinize katılıyorum..
    İyi haftalar diliyorum bende size :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkurler Dode,hepsi telefonla cekildi.Iyi haftalar:)

      Delete
  3. Queen's Gambit'e bende bayılmıştım. Arkadaş dayanışmasını çok güzel işlemişler.

    ReplyDelete
  4. Valla hocam, bu pazar günü yaptığım tek değişik şey, tost oldu... Başka da bir şey yaptığımı söyleyemem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok guzel bir degisiklik olmus Asosyal'cim.Ben de mantarli kasarli tost yedim ketcapa banarak:)

      Delete
  5. These pictures are so beautiful!
    Welcome to myblog

    ReplyDelete