05 February, 2021

Tesekkur Cuma'si #234


Selam dostlar.Mutlu Cuma'lar..2021'in ilk Tesekkur Cuma'si imis bu,sasakaldim hangi sayida kaldigimi gormek icin geri donunce.Nam-i deger FUF,ihmale ugruyor sanki...Ihmal degil aslinda da,hani daha farkli seyler yazabilmek istiyorum sevk verebilmek adina.Her seferinde de sagliga isime,sevdiklerime mutesekkir oldugumu duyurmamayim degil mi?



Saat 4'e geliyor su an.Fotolar sabahtan.Sahane bir sabahti ,su an da cok guzel,isil isil ve bulutlar buyur ediyor gokyuzunde dans ede ede.



Sabah ne yalan soyleyeyim gayet huysuz ve huzursuzdum.Meditasyonda 17 dk zor kalabilmisim,alarmdan once kalktim,rahat oturamadim,toparlanamadim,agladim.Sonra yataga geri dondum,IG'de vakit oldurdum biraz,gunlugumu yazdim.Saglikli Yasiyoruz videolarindan birini izledim youtube'da daha bir sevke geldim.Boyle ilham veren insanlara hayranim ve cok mutesekkirim.


Kredi kartim icin bankayi aramam gerekti,aradim ve cok beklemedim, benimle konusan kadin sahaneydi.1 senedir kredi kartlarima dokunmadan yasiyorum,oyle guzel azaltmistim ki ama sartlar degisti beklenmeyen sekilde.Ben 2 adim ileri gitmistim,simdi 20 adim geri gidiyorum maddi acidan ne yazik ki ama buna da sukrediyorum cunku ya gecen sene bir cok insan gibi daha cok borca girseydim,borc odeyebilmek yerine.Ya bu cok onemli sey icin limitim olmasaydi...Boyle dusununce kendimi sansli ve mutesekkir hissettim.Ve Lynn,sanirim beni o huzursuzluk,huysuzluktan cikardi.Nasil oldugumu sordu,durumu dinledi.Muhabbet ettik,resmen iki arkadas gibi konustuk,oglundan.oglunun sevgili edinince vegan oldugundan,kendisinin diete basladigindan vs(benim isimi hallederken muhabbet koyu idi) Kapatirken ne kadar tesekkur edecegimi bilemedim.Anlatmak istedigim,iyi olmanin,kibar olmanin kimseye bir zarari yok.O an kimin hayatini nasil etkilediginizi bilemiyorsunuz gercekten ya da karsi tarafin o iyilige ne kadar ihtiyaci oldugunu.Hele ki bu zamanda.Lynn'in kulaklarini sIkca cinlatacagim sanirim.Ismimi de oyle guzel dedi ki,SYBIL degil SIBEL olarak.Son hece biraz BELLE olarak duyulsa da😍😍😍 Canim Lynn,sabahima renk kattigin icin mutesekkirim!

Sonra hazirlanip ciktik Fred'le.Parka vardigimizda saat 10 civariydi,acele etmemek ne guzeldi.Ellerim cebimde yurudum salina salina.Gunese yuzumu done done.Uzun zaman sonra gunesi gorebilmeye cok mutesekkirim.



Kurumus orkidelerimi koymak icin bir kitap sectim,kitabi acinca karsima cikan.Kesinlikle tekrar okuyacagim kitaplardan Sahilde Kafta,cizdigim satirlar yillar sonra hala hislerime tercuman.Iyi ki kitaplar var.



 Temizlik yaparken karsima cikan goruntu.Fred'cim supurge sesine tahammul edemeyince odasini degistirdi.Hala guluyorum bu hallerine.Varliklarina cok mutesekkirim.

IG'de takip ettigim Elif Turkolmez'e cok mutesekkirim.Her yazisi bana huzur veriyor ve kendimi iyi hissettiriyor.Kitabini almaya niyetliyim.

Jane mesaj atti nasilim diye,iki dersinin arasinda power walk icin ciktik elimizde yesil caylar,maksat 10.000 adimi tamamlamak.Astik,astik 10bin de neymis?Seviyorum komsumu.

Iste boyle,saydigim sebeplerden dolayi sahane bir gun oldu diyebilirim...

Super gecsin haftasonunuz💓💓💓

5 comments:

  1. son fotoğraf ne hoş ne hoş:) hep evimde görmek istediğim türden bir sahnee :)))

    ReplyDelete
  2. Mutlu ve sağlıklı haftasonları diliyorum size.. Sıcacık bir yazıyla buluşturdunuz bize, biz blog severlerde size müteşekkiriz :)

    ReplyDelete
  3. Şükür serisi yapmak çok güzel fikir. Her zamanda olumsuzluklardan bashetmeyelim değil mi?
    Olumlu düşünüp, olumlu çekelim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sen de katil Dada'cim...Benim sanirim 8 sene oldu baslayali,ilk yillarca daha cok yaziyordum,simdi costukca yaziyorum.

      Delete