17 February, 2019

Subat ayi meydan okumasi 17.gun ve Pazarlari pek severim #3


Sabah 8 oncesi uyandim,10:30 yoga dersime yetistim.Bugun Serap ile bulusma planlarim iptal oldu.Hava da nasil gunesli piril piril.Yogadan sonra eve gelip bol karbonhidratli kahvalti edince,su ana kadar 3 koca kahve tuketmis olsam da uyku basti resmen.Sanirim pazar kestirmesine ihtiyacim var😄Pazarlari kestirmeyi pek severim zaten.Biraz kestirir sonra isime bakarim.Bu hafta kendime program yapacagim zamani daha iyi kullanmak adina zira ehliyet testime calismayi iyice bosladim,ben boslamaya devam edersem is iyice uzayacak ve benim sinirlerimi bozacak.Kendimi disipline davet ediyorum!Hos uzerimdeki su anki agirlikla,her sey gozumde o kadar buyuyor ki! Toparlar kendimi,4 elle sarilirim yine yapmak istediklerime.Hem Pazar biraz tembelligi hak etmiyor mu ki?

Elimdeki kitabi okumakta da zorlaniyorum.Sol Ayagim 2,Her gun huzun-Christy Brown.Sol ayagimi buyuk bir zevkle okumus,hatta ikincisini okusam da kendisine ne oldu diye ogrensem istemistim ama bu ikincide sanki kendisinden cok ailesi,babasinin sinir bozucu halleri var.Birakasim da yok ama itiraf edeyim bazi yerleri atlayarak okumaya basladim dunden beri cunku bir an once bitirmek istiyorum,sirada bir dolu kitap var.

Gelelim bugunku konumuza:Takinti denmez belki ama bazi esyalara takiliriz,eskise de hep onlari kullaniriz ya var mi senin de boyle takilip kaldiklarin.

Yok diyecegim ama uzerimdeki kazagi fark edince,dun aksam giydigim bogazli penye siyah bluzu hatirlayinca dolabimdaki en eski seylerin ozellikle siyah bogazli buluzun oldugunu dusundum.13 yillik.Cunku neden,kurtarici.Her seyle uyuyor,rahat.Hani her gun giydigim bir sey degil,eskimedi hic,Seviyorum,sevecegim cunku o benim hayat kurtaricim.

Uzerimdeki kazak da ev kazagim artik.Annemle FT yaparsam hep de ayni seyleri giyiyorsun der,evet donup dolasip evdeki kiyafetlerim hep ayni kombinlerden olusuyor.Bir de seneler once yine OXXO'dan alinmis biri kirmizi,biri yesil atletim var yuzucu mayosu gibi sirtlari.Onlari da cok seviyorum,yogaya gittigimde en cok giydiklerim olabiliyorlar,Bir de yoga taytim ve pembe atletim var sanirim 10 yiilik olmuslardir,araya yenileri gelse de kendimi onlari giydigimde cok fit hissediyorum,yirtilana kadar da giyecegim sanirim.

Bunlasrin disinda aklima bir sey gelmiyor.Hos benim gibi atmaya vermeye merakli,cabuk SIKILan bir insanin bunlari hala saklamasi pek enteresan.Demek ki hala bana hizmet edip,ruhuma nese katiyorlar.

Iyi haftalar hepimize.

Yilin ilk bahar dalini da buraya birakiyorum,simdiden alistirayim sizi yine yillardir ayni tip fotolardan daralmis olabilirsiniz belki ama elimde degil cokkkkkk seviyorum....

8 comments:

  1. Bahar dalları ne güzel, yakında burada da açarlar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En sevdigim mevsim,heyecanla bekliyorum:)

      Delete
  2. Son fotoğrafla baharın güzelliği aklıma geldi...Emeğinize sağlık...Selam ve Dua ile...

    ReplyDelete
  3. Bahar dalından sıkılınır mı hiç hele burada daha baharın b si bile gözükmemişken.
    Benim de en büyük takıntım ev kıyafetlerim atmam :) Oh rahat rahat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bayildim o yazina,ben de kimisini paspas yaoiyorum senin gibi:)

      Delete
  4. Kilo değişimlerim sebebiyle öyle çok kıyafet saklayamam ama benim de aksesuarlarım durur ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benim de kimi aksesuarim duruyor ama verdikleirm de cok oldu:)

      Delete