05 February, 2019

Subat Ayi Meydan Okumasi 5.gun


Iyi geceler dostlar.O kadar bloguma bagliyim ki 21:30 isten gelip,tatlimi mideye indirip hemen blogu actim.Yorumlarinizla mest oldum,cok tesekkur ederim😍😊

Sana ilham veren seylerden bahset belki baskasina da ilham kaynagi olur?

Iyice bakarsak,hem gozumuzle hem kalbimizle hayatin ta kendisinin her seye ragmen ilham kaynagi oldugunu dusunuyorum.Tamamen  bakis acimiza bagli ne buldugumuz.Sahsim adima mudurlerimle gecirdigim cogu gun daha iyi calismak ve en yakin zamanda onlarin yerinde olmak icin ilham veriyor bana.Dostlarim.yasadiklari onca seye ragmen,simsiki hayata sarilmis dostlarim,her seye ragmen gulen dostlarim.Karsima cikan satirlar,beklemedigin anda calan sarki.doga en guzel ilham kaynagi.Solsak da yine yeniden acacagiz diyen dogadan daha iyi bir ilham kaynagi olabilir mi?


Annem,biricik Bereket Tanri'cam.Evinden gelince hafif capli depresyona girsem de,annem hala evin tum islerini mukemmel bir sekilde yapiyor,ben de yapmaliyim diye ilham doluyorum.Hele ki bastan savma isi hic sevmez,standardlari cok yuksektir her konuda.

Oxfam...Haftada 3 saat gonullu calistigim yer ve ordaki gonullu arkadaslarim.Mudurum kitap yaziyor,Caroline resim yapiyor.Hem is hallediyoruz,hem bolca muhabbet ediyoruz ve ben o esnada cok sey ogreniyorum.Hem vermek,daha cok vermek icin bana ilham oluyor.

Blogcu arkadaslarim,daha cok okumak,fark etmek,ogrenmek icin 14 yildir ilham kaynaklarim.Bence blogosfer ciddi bir cevher kaynagi,o yuzden iyi bakin cevherlerinize💓💓💓

Bazen bu ilham ve sevk kaciyor tabii ki.Fazla yayilmadan totosuna tekmeyi vurmayi ogrendim zamanla,toparlanip yine ayni ilham ve sevkle devam yola,yoksa cekilmez bu hayat degil mi?

Hepinize tatli ruyalar,yarin gorusuruz💓

10 comments:

  1. Sabah sabah bu ne güzel bir yazı. Ben de ilhamla doldum bak şu an. Oturup yazmak istedim. Dediklerinde çok haklısın. Bir şeye nasıl baktığın önemli. Gülen gözlerle bakıyorsun, gülümseyen dakikalarla doluyor yaşamın. Hayat her şeye rağmen çok güzel. Hayatı da verdiklerini de sevmek gerek.
    Öperim çok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saol Ozlem'cim.Ne mutlu nama:::::::::)Kesinlikle,bazen bunu basarmak zor oluyor ama beceriyoruz cogunlukla.Operim cok:)

      Delete
  2. Aslına bakarsan benim de Annem ilham kaynağımdır.Listeme eklememiştim..Burdan dile getireyim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anneler hep bir baska,nasil beceriyorlar hic anlamiyorum ve hep masallah diyorum:)

      Delete
  3. Güzel soruya harika cevap yüreğine saglik

    ReplyDelete
  4. umarım iyi olursunuz takılmamak bazen bakış açımızı farklı yerlere çevirebilecek kadar güç bulmak gerekiyor sevgiler

    ReplyDelete
  5. Zor soruya güzel cevaplar

    ReplyDelete