22 June, 2020

30 gunluk sukretme meydan okumasi #22



Bugun benim dogum gunumdu.42.Saka gibi.Hic 40'larimda gibi hissetmiyorum.Tek bildigim yasla kendimi hep daha iyi hissettigim.

Ogrendim ki Meryl Streep'le ayni gunde dogmusuz.O da bir yengec.O 71  oldu bugun,ben 42. Dogum gunlerimizin uyusmasindan belki O'na olan ekstra hayranligim.71 yasimi gorur muyum acaba? Gorursem de O'nun kadar sahane bir kadin olabilir miyim? O kadar yasayacaksam da oyle saglikli,bakimli,etrafa iyilik guzellik katan ilham veren bir kadin olmak isterim.


Sabah yuruyusunden sonra evdeydik.Scrubble oynadik.Cok iyi bir atakla yenecegimi dusunmustum ama en sonunda yenildim.Kaliteli bir yenilgi oldu😆😆

Az once de ortancalari suladim,biraz agaclarin altinda oturdum sarabimla beraber.Tum sevdiklerimle gorustuk.Sadece bugun degil her gun sevildigini hissedenlerdenim ben cok sukur ki.

Hayatimin geri kalani boyle devam etse,baska bir sey istemem.Cok sukur sahip olduklarima,sevdiklerimin varligina...Bakalim hayat kitabimin 42.bolumunde neler yaziyor olacak?





22- Dogada mutesekkir oldugum? Dogada hayran ya da mutesekkir olmadigim ne var diye sorulsa daha mantikli olurdu bence.Agacindan cicegine,arisina karincasina,kopegine kedisine,dagina ovasina,saclarimi oksayan ruzgarina,her baktigimda hep sukrettigim Ay'a.kipirdayan yildizlara,denize,dalgalarina,nehirin hisirtisina...Dogada harmoni icinde yasayan,ince ince islenmis,yaratilmis herseye saygim,sevgim,hayranligim sonsuz..Dolayisi ile Yaradan'a.Tabiat Ana bize cok iyi davraniyor,kiymetini bilmeli O'na iyi bakmaliyiz.

Herkese keyifli aksamlar💓

8 comments:

  1. Sevgili Sibel...Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Yeni yaşın dilediğin bütün güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun. ece

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ece,cokkk tesekkur ederim.Hepimiz icin Ece,herkese hep dua ediyorum,bildigim bilmedigim...

      Delete
  2. Sevdiğin, varlığına şükrettiğin ve seni seven, yanında olduğunu bildiğin herkesle nice yaşların olsun.. yaş almak çok güzel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nail guzel bir dilek...Cok tesekkur ederim...

      Delete
  3. aa ben kaçırmışım doğumgününü, Sibelcm iyi ki varsın iyi ki seni tanıdım. Her zaman
    kendinle barışık, sağlıklı ve huzurlu olmanı, sevdiklerinle upuzun bir yaşam sürmeni,
    yaşlansan yıllar geçse bile bloğuna yazmanı ve bizlerle olmanı diliyorum canım. nice mutlu yaşlara!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim Buket..hadi insanlah diyorum blog konusunda:)

      Delete
  4. 'Şükretme meydan okumaları'nı sondan geriye doğru okurken denk geldim şimdi...biraz geç olacak ama, doğum günün kutlu olsun Sibel. Yeni yaşın gönlündeki tüm güzellikleri sunsun sana. Şükürle donandığın bir karşılamayla evren de sesine kulak verecektir. Daha nice nice yaşlara! Sevdiklerinle birlikte, sağlıkla, huzurla, mutlulukla...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkurler Esin,dilerim hepimiz icin sahane gecsin gelen yillar:)

      Delete