04 June, 2020

30 gun sukretme meydan okumasi #4


Freddie

Hangi hayvana mutesekkirim?

Dylan

Bugun ve her gun,3 oglusuma cok mutesekkirim.Oyle saf ve temiz ki sevgileri,hepsine sahip oldugum icin kendimi cok sansli hissediyorum.Hepsinin ozel hikayeleri var,ilk goz agrim Adonis,sonrasinda 3 tane sahiplenilmis  kedi.2'si cennette,Dylan herseye ragmen hala bizimle ki seneler once veteriner bunu uykuya yatirmak gerek demisti.Sanki iyilesti,belki zor goruyor ama,kafasi artik titremiyor.Adonis ve Dylan'in mirlamalari bana hep en iyi gelen seyler arasinda,bir de komikler ki,resmen kalbimi gulduruyorlar.

Adonis,ilk goz agrim,14 yasinda


Fred geldiginden beri yuruyusler daha manali.Eve gelmek mutluluk verici,cunku evi ev yapan 3 ayri nefes var.

Ogluslarin disinda,ineklere,tavuklara cok mutesekkirim.Ne zaman yumurta yesem,peynir yogurt yesem ki askla seviyorum,onlara buyuk bir coskuyla sukranlarimi gonderiyorum.Iyi bir vejeteryanim ama sirf bu yuzden vegan olamam!

Ozgurlugu hatirlatan,seslerini her duydugumda huzur veren kuslara,hayata renk,buyu,anlam katan tum hayvanlara mutesekkir ve hayranim.Onlar icin elimden geldigince yapabildigimi yapmaya calisiyorum.Hayvanlardan ogrenecegimiz cok sey var bence iyice bakarsak,seversek.Cok sukur onlari yaratana.

6 comments:

  1. Ne güzel umarım uzun yıllar onlarla dizdize olursunuz.

    ReplyDelete
  2. Sevgili Sibel...şu ünlü "bana mutluluğun resmini yapabilir misin?" diye sorulan sorudaki gibi resimlerinizi görünce hissettiğim sen ve fred sevgi, Dylan huzur ve sen ve adonis mutluluk derim. paylaşımın için de ayrıca teşekkürler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim,cok guzel bir yorum oldu bu ve evet kesinlikle cok haklisin:)

      Delete
  3. Annemle her telefon konuşmamızda sürekli çiçeklerinden bahseder. Eve yeni gelenler, çiçek açanlar, renkleri birbirine karışan ve hayran bırakanlar, böceklenenler, iyileşenler.. Ben de her konuşmamızda smokin oğluşum Oreo'dan bahsederim ve bundan hiç sıkılmam. Sürekli ondan bahsedebilirim. Bi pati hareketi, bi başını yaslaması, soruma cevaplar vermesi, benimle konuşması, kızması, şımarması her şeyi.. Çocuklarımızı iyi ki varlar evet onlarsız hayat çok yavan olurmuş son 3.5 yılda bunu bilir bunu söylerim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayyy harika,benim annem de ayni biliyor musun.Bir de oglanlari nazlatasi var ki,bayiliyorum.Cok sukur varliklarina.

      Delete