14 April, 2020

Hafta ortasi lakirdisi



Gunaydin,gunaydin!!!!

Sabah kalkis 6:20! Nasil da gercegimsi bir ruya goruyordum,cok enteresandi,manasina bakinca sevindim.Komik de ruyaydi dogrusu.Tuvalete oturmusum,cisimi yapmaya calisiyorum ama kalabalik bir seyirci gurubum var.Tuvalaet sirasi degilmis o,o yuzden hemen girmisim camdan kafes gibi tuvalete.Bakmayin diyorum,siz bakarken yapamiyorum😁😖 Boyle bir ruyanin pozitif manasina inanmak istiyorum,cunku bugun benim icin ilklerden biri.Hayra ciksin dilerim,cunku buna cok ihtiyacim var.


Kahveme kitabim eslik ederken oturdum biraz yatakta,tabii ki Dylan ve Adonis buyurdular.Yatagin ucunda uyuyan Dylan'in ustune battaniye orttum.Adonis gitmis yalniz basina oturma odasinda takilmaya bir sure sonra.


Meraklanip,mikrodalga icindeki Martin'e bakmaya karar verdim,kizlara mesaj attim yeni oglusuma gunaydin diyin dedim.Biraz kabarmis Martin,dun aksam 7 gibi beslemistim.Biraz da baloncuklari olmus ustunde.Bugun beslemelimiyim,karar veremiyorum.Belki ise gitmeden once bir daha bakarim.


Yuruyus icin oldukca ferah,parlak ama soguk bir sabahti.Park sakindi,guzeldi.Gozumu gonlumu actim,iyi ki dedim bahari yakalayabiliyorum.Boyle bir donemde,yaptigim ise sukretmemek elimde degil her zamankinden cok.


Sonra bahceye indim gunun ikinci kahvesi ile beraber,kizlari sulamaya.Ortancalardan birinin yapraklari haslanmis sanki,onlari topladim biraz.Yerini degistirmeye calisacagim bir ara.Bir de baska bir kuruyan cicegim var ki hayata dondurmeye calisiyorum.Bakalim becerebilcekmiyim,su an icin atmaya kiyamiyorum.


Kahvalti derken saati 10:40 yapmisim.

Iki saksagan gorunce nese geliyormus ruha,dilekler kabul oluyormus.Ben de gordum az once,komsunun catisinda.Sevindirik oldum.Her sey guzel olacak.

Hem THY da Mayis'da ucuslara basliyormus.Ben Haziran tatilini iptal ettim Turkiye icin,minnoslarin dogum gununde olamayacagim bu yil ama insanlah Ekim gibi gitmeye niyetliyim.

Ne kadar plan yaparsak yapalim,her sey olacagina variyor.Hayirlisi olsun!

Zorla okudugum kitabimi yariladim bu sabah,dun aksam da Killing Eve basladi.Villanelle'in kiyafetlerinin ve kendisinin hayraniyim.

Guzel bir gun olsun.Keyfini cikaralim olabildigince💗💗


10 comments:

  1. Replies
    1. Cok basit,sadece un ve su.Okumanizdan ziyade burak arpak'in IG hesabini ya da youtube'u izlemenizi tavsiye ediyorum,bana izledikce dank etti::::::::) eger ekmege gecebilirsem,detayli paylasacagim tecrubemi:)

      Delete
  2. Hi! ) A very beautiful and interesting blog!!! Follow you)
    https://beautypumma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Killing eve bana da süpriz oldu :)) Henüz izlemeye başlamadım gerçi ama tadına vara vara izleyeceğim inşallah.

    Bu sene kardeşim de gelemeyecek tatile Amerikadan. İlk önce üzülmüştüm ama sonra dedim ki sağlık olsun da gerisi hallolur ♥

    Sağlıkla geçsin günlerin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Herseyin hayirlisi canim:) nice saglikli gunlere ve kesinlikle tavsiye ederim:)

      Delete
  4. Maya bulunmuyor artık o yüzden planlarım arasında ekşi maya yapmak var:) Güzel bir gün olmuştur umarım

    ReplyDelete
    Replies
    1. ben de deniyorum Ozden,bakalim nasil olacak:)

      Delete