01 June, 2011

Hafta ici ise gitmemek,okul kirmak gibi...


cokca keyif,sanki biraz heyecan,biraz da sucluluk sanki,ne de olsa is arkadaslariniz calisiyor:0)

dersten kacip,sevgiliyi gormeye kacmak gibi mutluluk verici...oyle ki insanin mutluluktan nispet yapasi geliyor:)


12 macaronun 10'unu bir oturusta yemek cok buyuk yaramazlik...sanki onunden alan varmis gibi..


Londra'da olmak hep guzel.kalabaligina ragmen.her yeri bir insaat isinin kapsamis olmasina ragnen...insanlar nasil araba ve otobus arasi bisiklet kullanabiliyor sasiyorum,hele ki sabahin en yogun saatinde...kesin en yakin zamanda hipnotize olmaliyim ben...


Sushi deneme karari aldik bugun.hic sempatik bakmiyorum ama merak ediyorum...

okumakta oldugum kitabi cok seviyorum simdiden. yazarin butun kitaplarini sirasiyla okuyasim var,sevdirene mutesekkirim.zaten kendisi de cok guzel blog yazar.

X-men first class,bence birinci sinif bir filmdi.fantasy filmlerini sever oldum yaslandikca.ama James Mcavoy var ya,o benim askim(ok,asklarimdan biri,Colin'cim de var degil mi?) O ingilizce konustukca,tertemiz,mis gibi,seckin bir sekilde benim kalbim gidiklandi resmen.

Turk Konsoloslugu,hayal kirikligi,her seferinde.Allah memurumuza,vatandasimiza sabir versin diyorum.O kadar darmandaginikliga,organizasyon bozukluguna ragmen iyi is goruyorlar sagolsunlar.Ne kadar cok cesit insanimiz var,ne guzeller kimi.Yaslisi,bebelisi,fiziksel ozurlusu.Ve kendi basina gayet bagimsiz olan fiziksel ozurlu birisi icin bir duz giris alani bile yok koskoca konsoloslukta.Memurun disari gelip de konusmasi gerekti adamcagizla.Bakiyorum da,sanki hep bir ayrimcilik soz konusu,esitsizlik....

Bu aralar gozume cok sey takiliyor,sinirlerim geriliyor o yuzden ben derine dalmadan kaciyorum...

Bu fotograflari hic begenmedim ben ama herseyi oldugu gibi sevmeye calisiyorum bu ara,o yuzden cekinmeden koyuverdim,gozunuzde gunum canlansin diye:) Hem zaten her blogda super otesi fotograflar var artik neredeyse,benimkilere bakin,degisiklik olsun:)

Bi de ben bu aralar ise cok isteksiz gidiyorum:(

Mutlu olsun haziran lutfen...

6 comments:

  1. Oh ne guzel yapmissin liseliler gibi. Ara sira yapmak sart. Konsoloslukta ozurluler icin rampa olmamasi utanc verici imis gercekte. Ayip hem de!

    ReplyDelete
  2. Senin tatilin gelmiş arkadaşcım :) .

    ReplyDelete
  3. Didem'cim kesinlikle cok ayip,umarim bi Cozum bulurlar,rampa yapiverirler.

    Aybige'cim evet ya,hucrelerim deniz kum gunes diye bagiradursun,hicbirsey belli degil henuz,kismet ;)

    ReplyDelete
  4. sibeeell, rengarenk makaronlardan ben de dün bissürü yedim, hem de diyetisyene gitmeme ragmen :) ve shimdi bu sayfada yediklerimi görüyorum, hep buralardayim, seni cok özledim...

    ReplyDelete
  5. CNm bende seni cok ozledim..iyiki geldin:) bulduk birbirimizi artik ya,onemli olan o:) sarildim

    ReplyDelete
  6. Tatlı bir yaramazlık yapmıssın ve hakkını bi güzel vermişsin.. ben dahil herkese böyle tatlı yaramazlıklar diliyorum.. :)

    ReplyDelete