14 November, 2011

Ruh yerlerde surunurse,kaldirmak icin yapilicaklar...



Kisa gunler,uzun aksamlar buyur ettiler sonunda...


Her ne kadar gunler kisalmis olsa da,nedense yasadigim her gun bana fazlasi ile uzun gelmekte.Bunu soyleyen tek kisi de benim cevremde zira,herkese gore gunler kanat takmis ucuyor,hele ki haftasonlari...


Zamanin uzamasini,icimdeki heyecanlara bagliyorum.Hani "bir an once gelsin o gunler" heyecani tasidigim.



 Gergin,sikkin degilim,cok sukur hersey yolunda.Oyle seyler yasaniyor ki dunyada,sahip olduklarimizi iyice fark edip,sukretmek en iyisi bir cogumuz icin.Fazla gormemek,duymamak,dusunmemek,cok ugrasmamak,cok konusmamak gerek gibime geliyor son gunlerde,kendime hatirlatiyorum bunu sikca,cunku cok gordukce ceneme vuruyor,herseyi duzeltesim,kinayasim,herseye kizasim geliyor.Sonra fark ediyorum ki,ugrastikca hic de birsey oldugu yok,olucak olan olucak zaten,ben nasil planlasam da,hayatin bana -bize karsi hazirladigi zamanlamalar,suprizler var.


Belki de yan da gordugunuz,okumakta oldugum kitabin tesiri uzerimdeki.Zaten hepsi ayni seyi soyluyor temelde,bazen bu tur kitaplara harcadigim paraya aciyorum.Hos nasil vucut cikulata isterse donem donem,benim de boyle kitaplar okuyasim geliyor bazen.




Sunny ve Funky biziz:) Canimiz sikilip da,soyle eglenmek istedigimizde takiyoruz,Wii'ye Just Dance 2'yi.SHIKIDIM SHIKIM oynuyoruz.


Hem guluyoruz,hem dalga geciyoruz,hem kalori yakiyoruz.



Sunny baslarda yenilse de,sonralari ataga geciyor bir sekilde.Hangi dans turunde hatirlamiyorum.Ama nadir de olsa,arayi acmasi O'nu pek bir mutlu ediyor:) Sunny kim sizce?



Bu araa,son bir ipucu,Sunny Grease'i cok sever.En kotu ruh durumunu iyi eden filmdir,ilk aklina gelen...


ur the one,ur the one i want uhhuhhhuuu diye sarkiya eslik eder,en komik sesi ile.


Keyifli bir hafta olsun.

2 comments:

  1. İyi olmana seviniyorum çok.. dediğin gibi öyle kara tablolar var ki çok yakınımızda kişisel sıkıntıları büyütmeye korkuyoruz.. hele söylemeye hepten korkuyorum.. Güzel olmuş böyle.. Sunny oh la la:)

    ReplyDelete
  2. Deli Anne ne tatlisin sen ya...Sende hep yaz mutluluk derslerini,onlar bana cok iyi geliyor,en kirmizilisindan:)

    ReplyDelete