31 July, 2012

Lily artik kediler cennetinde

4 aylik savasi,Pazar aksami Kelosh'un kollarinda son buldu.Gayet iyi diyorken,1 haftada asiri degisti,halsizlesti,istahini kaybetti.Ben evdeki kalabaliktan depresyonda diye dusunmustum aslinda,yavrumun vucudu yavas yavas kapaniyormus meger.

3 kedili oldugumuza,pembe kabi kullanamadigimiza inanamiyorum Bazen.

Hayatta herseyin bir zamanlamasi var ya,Lilosh'un bizi bu donemde,yanimizda en sevdiklerimiz varken birakmasini,bir nevi tesekkur olarak algiliyorum nedense.

Bir tarafimda,hic aci cekmeden uyudugu icin ve artik ilac,vetle ugrasmayacagi icin bir nevi sukranla dolu.

Gule gule,mutlu mutlu uyusun,O Benim killi bebelerimden biriydi,ilk killi melegim oldu.

8 comments:

  1. Sevgili Sibel, Lilye gercekten cok uzuldum, icim acidi kiyamadim, benim kedilerim hep bir yerlere gittiler, hic kayiplarini yasamadim.... Simdi oylesine sevdigim kedimi dusundumde ne cok sey paylasiyoruz farkinda olmadan.... Kedili gunleriniz hic bitmesin dileklerimle :)

    ReplyDelete
  2. Çok üzüldüm :( Ama haklısınız bir bakıma kurtulmuş.Şanslı bir kediymiş ki sizin gibi sahipleri varmış. Sevgiler

    ReplyDelete
  3. Üzüldüm hem de çok :( tek tesellim gittiği yerde huzur bulacak olması. Sizlere dayanma gücü diliyorum. Güzel melek huzurla uyusun...

    ReplyDelete
  4. umarım cabuk alısırsın bosluguna.

    ReplyDelete
  5. Cok tesekkurler,hepiniz cok tatlisiniz,....Sanirim kardesim gittikten sonra dank edicek gidisi daha cok.simdi gunler harala,gurele geciyor.benim avunrum da hem orda daha iyi olmasi hemde 3 tane yaramaz oglumun olmasi.sevgiler.

    ReplyDelete
  6. Seni çok iyi anlıyorum.(Benim bebişlerimden biriside Pazar akşamı gitti)Unutulmuyor asla,onunla ilgili birşeylerde herzaman yüzünde tebessümle buruk bir acı olarak hatırlıyorsun.Başın sağolsun canım,rahat uyusun Sevgili Lily'in..
    ece

    ReplyDelete
  7. Ece.cok tesekkurler,senin de basin sagolsun.sevgiler..

    ReplyDelete
  8. benimde kuzum var. seni çok iyi anlıyorum boşlukları doldurulamayacak derece yoğun, sabırlar diliyorum..

    mis pudra

    ReplyDelete