23 February, 2020

Pazar'lari pek severim #25


Mutlu,keyifli Pazar'lar benim canim blogcu dostlarim,blogu olmasa da beni yalniz birakmayan can okuyucularim! Iyi ki varsiniz,attiginiz her mailde,yazdiginiz her yorumda nasil mutlu oldugumu size yillardir anlatmaya calisiyorum ama becerebiliyormuyum,bilemiyorum😊


Sabah 6:30'da kalktim,kahve kitap yatak uclemesinden sonra oglusla yuruyuse gittim.Hava kendinden boomerangli kac gundur,hem de nasil! Resmen park.Ugultulu Tepeler gibiydi.Filmdeki o tuhaf sesi duyduguma yemin edebilirim.Ama bu kuslarin coskusuna engel degil,resmen birbirleriyle yaris halindeler!


Sonra Tesco'ya market alisverisine,kapilar acilir acilmaz ordaydik😄 Cunku erken kalkan yol alir! Alis-veris esnasinda yasadigim bolgeye,Tesco'ya mutesekkir oldugumu dusundum elimde kahvemle alis-veris yaparken.Lokal yasamak cok keyifli,her seye her yere yakin olabilmek.Seneler once boyle dusunmuyordum ama yasadigim bolgeye dair.Insan ne kadar da degisiyor.



Eve gelir gelmez mantarli omlet yaptim kahvalti icin,dunden kalmis bagetleri kizarttim yanina uzerine mis gibi tereyagi ile.Bu arada bizimkiler Istanbul'da anne kucaginda kuymakli sofra fotolari paylasiyorlardi.

Camasir yika,ortaligi topla,supur,kalmis patateslerden bir kucuk tencere yemek yap derken oldu saat 15:40.

Aaaa unutmusum bak,bir de yulaf unundan keci peynirli tamamen @semaozpekmezci'den ogrendiklerimin uydurmasyon hali ile ekmegimsi bir sey yaptim.Sahane oldu,sahane.Olcusuz,tamamen evde olan malzemelerle.Aksama da nohut-pilav yapacagim.


Bir de Netflix'de  what the health diye bir belgesel izledim.Boyle seyleri izledikce iyi ki et yemiyorum diyorum.Kendimce aldigim en guzel kararlardan biri et yememek,sut urunleri ile aramizda gayet seviyeli bir iliski kurmak ve sacimi boyamayi birakmak oldu. Degisimi ve buyumeyi seviyorum!


Ve tabii ki blogcu kedi Adonis bilgisayari acar acmaz kuruldu yine yanima,editlemeye gececekken uyuklamaya daldi kendileri😝

Hepimize kolay,pozitif,iyi insanlarla karsilastigimiz bir hafta diliyorum.

18 comments:

  1. Pazar keyfi pazar kahvaltısıyla başlar ve devam eder gider. artık şimdiden Pazartesi sendromu da yaşamıyoruz, çünkü mecbur kaldığımız bir işimiz yor. Özgürüz yani. Emeklilik bu mudur bilmem ama arasıra iş yapsak ad bilgisayarın başında keyfe keder hatıra binaen iş yapıyoruz. Zamanı hükmetme bizim elimizde. Heva güneşli olunca da kış da olsa yürüyüşler iyi geliyor.

    ReplyDelete
  2. Pazar keyfi pazar kahvaltısıyla başlar ve devam eder gider. artık şimdiden Pazartesi sendromu da yaşamıyoruz, çünkü mecbur kaldığımız bir işimiz yor. Özgürüz yani. Emeklilik bu mudur bilmem ama arasıra iş yapsak ad bilgisayarın başında keyfe keder hatıra binaen iş yapıyoruz. Zamanı hükmetme bizim elimizde. Heva güneşli olunca da kış da olsa yürüyüşler iyi geliyor.

    ReplyDelete
  3. Pazar keyfi pazar kahvaltısıyla başlar ve devam eder gider. artık şimdiden Pazartesi sendromu da yaşamıyoruz, çünkü mecbur kaldığımız bir işimiz yor. Özgürüz yani. Emeklilik bu mudur bilmem ama arasıra iş yapsak ad bilgisayarın başında keyfe keder hatıra binaen iş yapıyoruz. Zamanı hükmetme bizim elimizde. Heva güneşli olunca da kış da olsa yürüyüşler iyi geliyor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahh o guzel uzun kahvaltilar,sonrasi yuruyusler...Emekliligimi iple cekiyorum,hos o zaman da yari zamanli calisacagim:)

      Delete
  4. Keyifle okudum sevgili adaşım :)
    Netflix satırına geldiğimde dedi bakayım belki izlemediğim birşeydir. What the health okuyunca ilgimi çekti. İzlememiştim. Sonra uzun uzun düşündüm. Et yemeyi zinhar bırakamam, herşeyi çok az yediiğim için sut urunleri ile benim de aram gayet seviyeli :) ve sacimi hiç boyamadım. son olarak degisimi ve buyumeyi ben de çok seviyorum! Kendime dönüp bakmama vesile olduğun için teşekürler , İyi pazarlar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sibella'cim kesinlikle buyumek cok guzel.Sacini boyamadigin icin cok sanslisin:)

      Delete
  5. hıhım beceriyosuuuun, ilk ve üçüncü foto hayatın güzelliğiiiii :)

    ReplyDelete
  6. Tüm pazarları olmasa da senin pazarları valla ben de seviyom, böle bi enerjik, huzurlu, mis gibi..;)

    ReplyDelete
  7. Kedinin beyaz tüyleri dikkatimi çekti tam kafasını ısırmalık :))

    ReplyDelete
  8. keyifli haftalar olsun hepimiz için....

    ReplyDelete
  9. Sizi geç keşfetmenin hüznünü yaşadım şimdi görseller ve fikirler harikaymış :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim:) hic bir zaman gec degildir:)

      Delete