28 December, 2010


walking in the winter wonderland...


Ayin 4'une kadar Hyde Park'in kosesinde Kislik harikalar diyari...
Sirin bir yer,gidip de sevmeyeni gormedim simdilik..


Cocuklar icin super,paten kayabilir,oyuncaklara binebilirler...

Hos benim tarafimdan gidenlerin cogu,yetiskin:)


Donme dolap pek bir romantik,biz bu seferlik binmedik:(

Zaten bu yil,henuz paten de kaymadik...


Sirin sirin tezgahlar var,bolca sicak sarap,sicak cikulata,ivir,zivir...Alman'lar kuruyormus bu pazari diyorlar,ama her telden insan var..Tabii tezgah sahibi Turkler de..



Nutella,her yerde benim karsima cikiyor;)Aramizdaki bag o kadar ki muhtesem...



Dunyanin en guzel restoraninda yemek yiyebilicek olsam bile,bol tuzlu ve sirkeli patates kizartmasinin yerini baska birseyin tutabilicegini sanmiyorum..O sogukta hem kalbimi,hem midemi isitmakta birebir:)



Esas planda,biz isyerince gidicektik buraya,yogun kar yagisindan gidemedik o haftasonu...Kendime soz vermistim,agacima sus alicam diye,Noel oncesi olsaydi...Noel bitmis,gitmisti biz pazarda salinirken,Noel Ruhu da..Dolayisi ile elim cebime gitmedi,seneye artik,yeni bir sus:)


Tahtadan gravatlar da yapmislar,takabilen var mi bilemiyorum,hic merak edip sormadim bile...

Donme dolabin uzerinde evlilik teklifi eden adamlar varmis:) Isteyenin,darisi basina diliyorum,en romantiginden...

Yeni yil dileklerinde bulunmak uzere burda olacagim,o zamana kadar mutlu kalin,yilin son haftasinin keyfini cikarin olur mu...

10 comments:

  1. Oooof canim sirkeli patates kizartmasi cekti simdi! Yapilir mi bu bana :) Butun yazidan cika cika bu anafikir cikti, baska sey gormez oldu gozum :) Sonra aklima geldi. Bir donem Bakirkoy Carousel'de King Fisher mi boyle bir isimde Ingiliz fish and chips tukkani acilmisti ve sirke Turk milletine ters kacar diye ozel sos adiyla yutturuyorlardi :D Biz bildigimiz icin kis kis guluyorduk. Calisanlar bile bilmiyordu usulu :)

    ReplyDelete
  2. fotoğarflar harika:) içim ısındı teşekür ederiz, bizim yerimize bir daha uğra oralara ve patates kızartması yiyip üstüne bol nutella:)

    iyi yıllar

    ReplyDelete
  3. Olur:)

    hiç ingiltere'ye gelmedim, ama almanya'daki noel ruhunu iyi bilirim:) türkiye'deyken bunları özlüyor insan ancak kendi evimde bir köşe yarattım, bir sürü noel baba, ağacım vs.

    sirkeli patates kızartması mı? nutella mı? bunlarda benim gönlümün birincisi, kimseye değişmem onları.

    güzel ve renkli, gönlünce bir yıl diliyorum sana Sibelim:)

    sevgiler.

    ReplyDelete
  4. Berceste,inanmiyorum ya,koskoca sirkeyi ozel sos olarak mi satmislar,yedirmisler...yapsa yapsa turkler yapar boyle bir seyi zaten,cingozler...belki de lazdilar:)

    Zeynep'cim,ingiltere'de cok patates tuketiliyor ne yazik ki:( yiyip yiyip sisiyoruz,uyuyoruz sonrasinda...

    Ece'm,nice mutlu yillara,bol nutellali ve patates kizartmali:)

    ReplyDelete
  5. Sibel'im, sirke, malt sirkesi ya, ozel say :)

    ReplyDelete
  6. Dilek'im cok skersin sen yaw...benim icin en ozel sirke,balsamik ama o da chips'e gitmiyor ki,fazla kokosh chips icin:)

    ReplyDelete
  7. Aaaa en ucuzundan malt sirkesi olsun lutfen! Balsamic ve zeytinyaga ekmek batirmaca en guzeli :) Bak canimi cektirdin simdi!

    ReplyDelete
  8. ben sirkesiz yersem bolca mayonez koyuyorum:) bence de ucuzundan olsun..cheap and cheerful;) hem yakisir da ucuz da olsa...
    balmamik sirkenin icine biraz da baharat olsun,bberiye ve kekik,yaninda da taze pismis ekmek,ve tabiiki ZEYTINNNNNNNN...

    ReplyDelete
  9. Malt sirkesi ve GDO olayina da bakmak lazim ama, Sibeeeeeeeel nettin, ben mutfaga kosuyorum musadenle :D

    ReplyDelete
  10. gule gule,afiyet olsun diym Dilek'cim..GDO beni asar..ben derim ki,dozajinda yenen hicbirseyin bir sakaincasi yoktur,zira ruha iyi gelir,iyi ruh da zaten bedeni daha iyi yapar:)xxx

    ReplyDelete