29 April, 2011

Fairy tales do come true:)

Peri masallari gercek olabilir derim hep,mutlu sonlara inanirim,askin her cesidini severim...

Tarihe bir imza atildi bugun,monarsimiz modernlesti...

Aylarca konustu insanlar,gelinligi merak etti...

Oldu bitti iste..Onlar simdi Cambridge'in Duk ve Dushesi:)


Ne geyikler dondu,bende davet edildimler falan.Cok karsi cikanlar,yapilan masrafi kinayanlar vs.Bir kere de sadece ama sadece pozitif yanini gorseler birseyin olmaz mi sanki...


Sanirim ben o kadar insanin icinde olsaydim,bayilabilirdim,zaten ben cok kalabaliktan cekinirim,ki bir tarafim orda olmak,bi tarafim evden daha rahat izlemek taraftariydi en basindan beri.Gerci biz zaten davetliydik,sapkam da hazirdi ama Kelosh'um otobuse kosarken dustu ve ayak bilegi sisti,simdi topalliyor:) (dusen insana ve hele kendime nasil gulerim,ne fenayim)-yani illa bende bu geyigi yapmaliydim-

Davetli olma geyigi bir yana,Allah yollarini acik etsin,guzel seylere vesile olurlar umarim.Bayagi duygulandim ben izlerken sahsen hani,sanki kardesimin dugununu izlermisim gibi.Zaten Harry'e cok hayranim.Kurban olsunlar O'na diye nazlayasim geliyor:)


Sayelerinde, bir 4 gunluk tatilimiz daha var.Piknik sezonunu,gecen hafta actik.Hava serinledi bu hafta,nazara geldi.Ama olsun,bu bizim gidip de gul bahcesinde yayilmamiza engel degil yarin,dogum gunu kutlamak icin.



Boyle bir piknik sepetini gorup de,benden daha cok heyecanlanan,illa ki bana almak isteyen,bana soylediginde,yuzu benden daha cok aydinlanan insanin varligina sukurler olsun...

Ne guzel insanlar dokunuyor hayatima,daha ne olsun.

Hepinize harika bir haftasonu dilerim...

12 comments:

  1. Bak şimdi pikniğe gidesim geldi.Hemde bu sepetle:))
    Sevgiler:)

    ReplyDelete
  2. Londra'ya selamlar,
    Universite'den sonra 6 ay Berkshire'de yasadim haftasonlari trenle gezmeye Londra ya gidiyordum. Yagmuru cok sevdigim icin temelli yerlesmeyi bile dusunmustum. Umarim sen yagmur seviyorsun. Nitekim dondum dolastim Washington'a yerlestim havasi Londra'dan zerre kadar farkli degil. Kader iste:)))
    Kraliyet ailesi dugunu muthis!
    Sevgiler

    ReplyDelete
  3. gONULCELENCIM,SUPER EGLENCELI OLDU bu sepetle piknigim bugun:) herkes de pek sevdi...kucugi.iki kisiligi daha pratik olabilir sanki ama:)

    Didem'cim Londra da sana selam eder:) Ben berkshire'i hic gormedim henuz.Londra'm guzel,Istanbul ile aski yanyana cancana bende.Yagmuru seviyorum.sanirim yagmur da seni takip ediyor:)

    ReplyDelete
  4. bence gereksiz abartıldı. ama yine gelinliği çok beğendim ve tabi ki gelini :) davetliler de ilginçti :)

    ReplyDelete
  5. Di'nin yerini tutamaz yeni gelin ama! Bir de bitsin su iskence havasi vardi ikisinin de uzerinde. Hele de Harry'de... Ben boyle yapmam, kacip evlenirim dermiscesine bir hal vardi uzerinde :P
    Demek Cambridge :)))

    Baba Fayed de mi davetliymis???

    O sepetin minigi var bende :) Ama Turkiye'de hediye gelmisti :)

    ReplyDelete
  6. LovemeorLeave me,hosgeldin.bence de abartildi ama nasil abartilmasin,30 yildir yasanan ilk dugun bir de William oel,herkes icin...:)

    Berceste'm.Di'nin yerini tutmasin,kiyaslanmasin umarim zaten,herkesin yeri cok ayri ve cok ozel.Ve eminim,Wiliam annesini gururlandiricak bir gelin secmistir kendine:)Baba fayed davetlimiymis,ben duymadim,gormedim de.gelseydi O'nu da yok ederlerdi bence:)

    ReplyDelete
  7. Tarihin Perde Arkasinda oyle bir konu konusulurken denk geldim kanal degistirirken ve kacirdim, tam duyamadim. Merak ettim, davetli olsa konusu gecerdi sizin oralarda herhalde. Adam kac koruma ile geziyor, yerini sakliyor, bir trafik kazasi da ona duzenlerdi baba Philip artik. Kralice'nin yargilanmasi yasak nasilsa!

    ReplyDelete
  8. Çok yakıştılar ama...
    Bir ömür boyu mutlu olsunlar...

    Piknik sepeti harika. Güle güle kullan ve hayatını aydınlatan insanlarla dolsun her yanın Sibelcim.
    Sevgiler...

    ReplyDelete
  9. Bercestem,biz izlerken,bir adami FAYED sandik acikcasi,o kadar benziyordu,uluslararasi gelen misafirlerdendi,bilmem ne krali ama bizim tvlerde hic bahsi falan gecmedi inan ki.Harry icin de Charles'dan degil falan diyorlar,bilmem ki dedikodu mu?Hos bize ne de,entrika hep bu kraliyet aileleri degil mi?

    Zeugmam,cok yakistilar cok..zevkle baktim inan ki,Kate cok guzeldi,cok dogal,ayni bizim gelinler diyesim geliyor bazen:).oldugu gibiydi,zaten William'in beni tanimasini isterim gordugunde demis hani.Allah mesut etsin,tum sevenleri kavustursun peri masali tadinda.

    ReplyDelete
  10. Peri masalı birşey değil böyle bir sepetin yanında benim gözümde :) nefis bir şey.. yeme de yanında yat.. güle güle piknikler olsun:)

    ReplyDelete
  11. Deli Annem,boyle sepetleri alanlar da peri masali yasatirlar bir nevi sanki:)

    ReplyDelete