22 May, 2011

Insan,insana konarmis kus misali...


Bunca yildir blog yazarim ben,hicbir blogcu ile tanismadim.Tanisma meraki uyandiran bir-iki kisi olmustur,hani gercekten hayatima almak istedigim.Ilki artik blog yazmiyor zaten,maillede,msjlada ulasamiyorum,umarim iyidir..

Ikincisi ile dun tanistim...

Hep merak etmisimdir,her bulusan blogcu gercekten birbirinden hoslanir mi diye,yoksa gostermelikmidir bu bulusmalar.Insan,yasamadan inanamiyor bazi seylere,ben de inandim artik,blogdan da arkadas,dost olunurmus:)


Insan,insanin kalbine konucaksa bir kere,kalkar gidermis Londra disina:) Bilet fiyatina bi tarafi ile gulerekten inanin ki,halbuki ben,gercekten uyaniklik yapip,daha ucuza alicagimi dusunmustum:) Ama hep derim,para beni sevmez,ben tutmaya calistikca,o cikar elimden bir sekilde diye:)

Hos,iki katini da odeseymisim,degermis dedim gun sonunda,iyiki gitmisim:)


Gulsum,once bizi tren istasyonundan aldi,evine goturdu,mis gibi seyler hazirlamis haftasonu kahvaltisi icin,ne guzeldi,keyifli sofrada,keyifli muhabbetle oturmak.

Gulsum diyince aklima gelicek ilk sey,temiz,tertemiz bir insan olmasi sanirim.Sirf kendinden degil,evi o kadar temiz ki,isil isil:) Annem,evini gorse,bizim eve hayatta adim atmaz,ki ben temizim sanirdim.Anneminkinden sonra gordugum,en ama en temiz ev:)Harika...

Esi de cok seker,kendi gibi.Sanirim insanlar bir sekilde kendilerini yansitiyorlar zamanla,aynilik degil ama o yansima,anlatabildim mi bilemiyorum:)

Velhasil,cok doyurucu bir gundu,hem goze hem kalbe hitaben.Bath'a ait bir dolu fotograf var elimde,topluca gostermek istedigim,hani tek tek yerine,simdi onu cozmeye calismaktayim:)

Kendinize iyi bakin,dilerim sizin hayatiniza da guzel,yeni insanlar giriversin:)

13 comments:

  1. Sibel
    O guzel iltifatlarin sozlerin icin tesekkurler.simartin bizi.kendi iyiligin guzelliginden sekerim bunlar.
    Tesadufen buldugum blogunu uzun zamandir zevkle okuyup bendede hep merak uyandirdin belki tanisriz diyordum kendi kendime bir gun.ve tanistikda nihayetinde. Buyuk zevk mutluluktu tanismak.ve cok guzel bir gundu. Ee daha nice guzel bulusmalara.costwold sozumuz var nede olsa.
    thanks for coming it was so nice too meet YOU2K.

    ReplyDelete
  2. Sansurden gecer mi acaba yorumum?

    ReplyDelete
  3. gerçek hayattan daha gerçek tanıyosun aslında benim de blogla tanıdığım ve çok iyi arkadaş olduğum 2 kişi var ve ilk gördüğün anda yıllardır tanıyormuş gibi hissediyosun garip ama öyle :) iyi bişi yapmışsınız

    ReplyDelete
  4. bende katılıyorum duygularına birde insanların aynı hobileri paylaşmaları dahada yakınlaştırıyor.sevgiler

    ReplyDelete
  5. insan yaşadıkça aklına gelmediği şeyleri yaptıgını görüyor..bundan memnun kalmaksa en güzeli ;)

    ReplyDelete
  6. :)gordugumu anlattim sekerim,abarti yok yani:)

    Funda'cim ilk oldu ve ozel oldu,bakalim bizimki de sizinkiler kadar degerli olur umarim zamanla...

    ReplyDelete
  7. Cafe Portakal,insan yeni birileri ile biraz daha cogaliyor kendi icinde sanki,hani bai seylerde yanliz olmadigini bilmek,buyuk bir destek,ozellikle gurbet ellerde:0

    Seyhan'cim,sorma ben yapmam dedigim cok seyi yaptim,sanki pek de degistim 30larda,yenilikler guzel hayatin her asamasinda..

    ReplyDelete
  8. Oh ne iyi etmissiniz, ben de orada olmak istedim bak... Guls ile ilk tanismamiz/yazismamiz da Hindistan'in temizligi uzerine idi diye hatirliyorum, o sebeple sana inanirim Sibel :)

    ReplyDelete
  9. Aa berceste inanmiyorum ogle mi:)simdi okuyanlarda beni temizlik hastasi zannedecekler .AMA simdi Ben hindistna tekrar gitmeyi bask gozle bakmayi cok isterim
    Keske olsaydin valla. Artik kesin donus mu yaptiniz yani siz?
    Resmler super sibel bu arada. Makinan cok guzel yaaaaa

    ReplyDelete
  10. Berceste'm cok iyi oldu cidden.Demek bizim kiz temizlik delisi :0

    SBN'cum kabul et,mis gibi temiz kadinsin sen,ne guzel iste.

    ReplyDelete
  11. Uzun suredir mi tanisiyorsunuz Gulsum'le? Benim de daha hic bulusma siftahim yok ama bulusan tanisanlari sevincle izliyorum. Mamalar muthis hamarat biri olmali. Iyi yapmissin gitmekle.

    ReplyDelete
  12. Evet biz kesin donus yaptik. Bebis ile birlikte, benim bel sorunu yuzunden. Hos bebis dedigim de 2 yasinda kocaman cok bilmis bir kiz oldu ya :P

    ReplyDelete
  13. Didem'cim uzuncadir haberimiz vardi birbirimizden acikcasi blogdan dolayi,2-3 sene kadar sanirim,ama kismet olmamisti,cok iyi oldu cidden..gulsum oldukca hamarat,masallah:) bana da ilham veriyor:)

    Berceste'cim hayirli olsun,bebisin en guzel zamanlari degildi,benim defnem de neredeyse 1,5 yasinda,oyle ozluyorum ki:)

    ReplyDelete