09 October, 2014

Sevgili Çileksuyu'um,



Sen bugün 10 yaşına girdin,ki sana yazdığım günleri dün gibi hatırlarım.Ne heyecan,mutluluktun hayatımın en zor döneminde.Kendimi çokça mutfakta bulduğum,etrafta çok blog olmadığı zamandı değil mi? Bir nevi bizbizeydik sanki.

Sayende ufkum daha çok açıldı,hayatıma nice güzel insanlar kondu,uzaktan da olsa onları ben çok sevdim.

Nice şeye şahit oldun bu 10 yılda,çok şey değişti,ben sadece paylaşmak istediklerimi paylaştım,en içten şekilde.Gayet arabesk bir şekilde "izin verdiğim kadar bilirler beni,gerisi sadece zannettikleri" felsefesi bir nevi mottom oldu;)

Çikolata kelimesini yazmayı öğrendim bak :)

Değişmeyen,yazarkenki hevesim,içimdeki pozitifliği yayma isteğim.Şurayı okuyup,düşünüp,iyi bir moralle ayrılıyorsa okuyan,benden mutlusu yok.İyilik,pozitiflik paylaşarak çoğalır.

Kitap aşkım,artık yapmasam da yemek aşkım,kıllı bebelerim,yürüyüşlerim,Ist-Lon arası kalmışlığım değişmeyenler arasında.Bir de hep çok şükretmişim,babamdan geçen şükretmek,fark etmek hiç eksik olmamış çok şükür,ben hep mutluluk oyununu oynamayı çok iyi bilmişim.

Dileğim sana yeni bir header,organize cici bir şekil,düzgün bir arşiv Çileksuyu'um.Zira sen kalıcısın,sayfalarına dönüp baktığımda hüzünlerip,mutlu olduğum,ne kadar ilerlemişim ya da yapmak istediklerimi unutmuşşam hatırlatansın.

Kal sen burda,inşanlah 20. Yılına da mektup yazayım sana.Belki o zaman adı gizli meşhur bir yazar olmuş oluruz;) Değişen hayallerimize yenisini eklemiş oluruz.

Iyiki varsın blogum,sen benim için başkasın...

10 yıldır okumuş,yorum yazmış,yazmamış ,mail atmış,hadi artık yazmiiyim dediğim zaman yaz demiş okuyucularıma sonsuz teşekkürler.İyiki varsınız.Yazdığınız maillerin,yorumların yarattığı hisleri tarif edemeyeceğim.Hoş kalın,sevgiyle kalın:)

3 comments:

  1. Daha nice on yılların olsun sevgili Sibel..
    Sen hep yaz. Sağlıkla ve huzurla...

    ReplyDelete
  2. heyooo nice on yıllara :)

    ReplyDelete
  3. Teşekkürler SEvgili ZEugma'cım ve DEli ANne❤️❤️❤️

    ReplyDelete