26 April, 2015

Okudum bitirdim,tavsiye etmeye çekinirim;)



Bu kitap çıktığı yıl bana okuyacaksın,üstüne de blog yazsısı yazacaksın deseydiniz,kimbilir size neler söylerdim:(

Hayatımda sanırım hiçbir kitaba bu kadar önyargılı davranmadım.Çevremde okuyan birkaç şahış,pek heyecanla bahsediyordu,hoş sonra okumayı bıraktılar.Ablam,bu ne biçim kitap deyip,iğrenerek bıraktı kitabı,fazla erotik geldi.Velhasıl ben asla bu kitabı okumam,okunması gereken nice kitap var,bu kadar seks sert oyunu benim bünyeme fazla, kurduğum nice cümle idi.Mrs Robinson adı geçmeye başlayınca ne yalan söyliim olayın seksten daha fazla olduğunu kavradım,filmi yapılıcak dendi,ok okumam ama izlerim dedim.

Aradan yıllar geçti,filmi geldi,ayyyy ne sükse yaptı,ne çok bahsi geçti,ne çok insan negatif tepki verdi,neymiş efendim iki insan arasında hiç çekim yokmuş,filmden çok beklenti varmış,herkes hayal kırıklığına uğramış! Sanırım bu tepkiler kitapları son gazla okuyup,fanatik olanlardan geldi.Zira ben ilk önce bilgisayardan filmi izledim(asla sinemada izleyemezdim),bana normal bir aşk hikayesi gibi geldi,hani bir kadın penye donunu daha ne kadar aşkla ve kolaylıkla,tutkuyla indirebilirdi ki bir adam karşısında.Kısaca bence yeterince elektrik vardı iki insan arasında (gerçi ben ne bilirim) ,hem fanatikler o kadar detaylı seks sahnesini büyük ekranda görmek mi istiyorlardı!???

Kitaplar,okunmayanlar rafında durdu,gözüme battı ve o aralar saygı duyduğum bir kaç okurun bu kitapları okuduğunu fark ettim ve kitapları elime aldım! Alış o alış,sinir bir şekilde bağlandım,hatta Grey'e platonik duygular besledim,benim Darcy'im ve Gatsby'im oluverdi birden(kızaran yüz)

Evet,kitap çok erotik,çok çok erotik,hiç böyle bir kitap okumamıştım.Bana hiç iğrenç gelmedi,sonuçta bir zorlama yok.Seks yetişkinlerin oyunu ise,saygı-sevgi çerçevesi içinde oynayan hep kazanır kanımca.

Zaten ikinci ve üçüncü kitap daha sakin,hatta macera,kovalamaca.

Evet,inanılmaz basit yazılmış,kimi diyalog birbirini sürekli tekrar ediyor ve bayıyor.Zaten belirli bir zaman sonra ayyyy artık bit diye okuyor insan.Bu kadar basitliğe,bu kadar satışa yazarı takdir etmeden duramıyorum açıkcası,helal olsun!Hiç beklenmeyen yerde süper iş yapan restoranlar-kafeler gibi;) İşte bazen gerçek hayatta Ana şansı gerek sanki!

Ben bu kitabı Türkçe okuyamazdım,bazı kelimelerin Türkçe'sini sevgilim kullansa beni seksden ömür boyu soğutur resmen:)

Velhasıl okudum bitti,okunmayanlar rafımda yer açıldı,ben bu kitabı kendime almazdım,orda olduğu için okudum,pişman değilim.

Bu kitaptan da öğrendiğimiz, gerçek aşkın insanı bambaşka bir insan yaptığı:) Bu vesile ile hepimize Ana şansı diliyorum sevgili okuyucularım;) Hem işte,hem aşkta,hem yatakta;) 

Ateşiniz,aşkınız hiç sönmesin,harika bir hafta olsun:) 


5 comments:

  1. Ahaha bir de bu kitap nice evlilikleri kurtardı. E tabi "Bi Christian Grey değilsin" diyip boşayanlar da olmuş :) Gerçekten de Allah çirkin şansı değil Ana şansı versin hepimize )

    ReplyDelete
  2. Bu vesile ile hepimize Ana şansı diliyorum sevgili okuyucularım;) Hem işte,hem aşkta,hem yatakta;)

    Bu cok güzeldi :)



    ReplyDelete
  3. zEy,cidden bosanan olmus mu?

    sUle,bu artik Bende bir kadina yapilabilecek en guzel Dua:)

    ReplyDelete
  4. Aynen böyle öyle duydum ki inanıyorum da böyle bir şeyin yaşandığına. Dünyada binbir türlü insan var sonuçta

    ReplyDelete
  5. kEsinlikle ZEy,here's kendinden sorumlu sonucta:)

    ReplyDelete