20 January, 2023

Tesekkur Cuma'si #252


Selammmmm.

Az once isten geldim,saat gece yarisini gecerken.Uyumamak icin elimden geleni yapacagim cunku ucus gunu geriliyorum ben,hele valiz hazirlamak mi?? 20 kusur yildir yaptigim sey ve sevemiyorum hic.Bu yaziyi hazirlayip,Cuma'ya hazir edecegim.Siz Cuma sabahi keyifle kahvenizi icerken size eslik edecek,muhtemelen ben de anacigimin evinde heyecanla gune basliyor olacagim. Havaalanina gitmek,ucaga check in yapana kadar gerilmek,valiz agir mi gelecek diye dusunmek beni huzursuz etse de bu hallere cok mutesekkirim.Gerilsem de seviyorum,hem orali hem burali olmayi,havaalanlarini.

Nasil gecti bu hafta.Yumusak yumusak cok sukur ki,zaten sonunu yillik izne baglayan hafta nasil gecer ki.Magazada da cok uretken gunler gecirdim,istedigim kivama geliyorum ama tabii ilerlemekte ogrenmekte sInIr yok.

Taa Ankara'lardan bana yazip,hediyeleri ile sevindiren Zeynep'e,



Hep cok severek gittigim hijyenistime,




Kafelerde karsima cikan renklere ve bana hep guler yuzle davranan baristalara,yilda bir kere ictigim sicak cikolatanin varligina,verdigi keyfe,sicakliga,huzura,



Kendi kendime cok zevkli gunler gecirebilmeye.Fotograf cekmeyi ve cektirmeyi cok seviyorum.Senelerdir degismeyen seylerden birisi bu.



 Sokaklari renklendirenlere,

Cok ama cok mutesekkirim.Hepinize unutulmaz bir haftasonu diliyorum.Sizi mutlu eden seyleri yapin,tadini cikarin.


6 comments:

  1. Hoşgeldin o halde :) Belki caddede bir kahve içeriz ne dersin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selam canim,inanir misin o aile yogunlugunda hic aklima bile gelmedi bir mesajbile atmak:(

      Delete
  2. Hayırlı yolculuklar sağlıkla mutlulukla kavuşmalar..

    ReplyDelete
  3. Bazı kafe ortamları beni de benden alıyor hele bir de kahvesi güzelse :)

    ReplyDelete