14 May, 2013

❤❤❤Londra'da yapilasi:Tate'de yemek

Tate'e olan askimdan ara ara bahsederim bilirsiniz belki,benim icin Londra'daki en guzel yerlerden biridir,gozume gonlume hep iyi gelir.

10 sene kadar once,can arkadasim geldiginde gitmistik o zamanki patronumun tavsiyesi uzerine.Hafif Oglen yemegi atistirmistik St Paul'e karsi.

Arada Tate krizim geliyor benim,geziniyorum gallerilerde,sasiriyorum,aaa bu sanat mi diyorum,sanat sanat icin mi,halk icin mi,sanatci icin mi diye dusunuyorum:) herkesin kendini ifade etmesi bambaska,hayran ve saskin sahit oluyorum buna her gittigimde.

En son gittigimizde iki sergiye bilet aldik,Roy Lichtenstein'i ve Ellen Gallagher'i gorduk. Ne yalan soyliim gozum hep Tate'den haberlere cevrilip de,tanitim posterlerini gormesem ve o posterler ilgimi cekmese varliklarindan haberim bile olmazdi.Iyiki bolca tanitim var,gittigime,gordugume,haklarinda birseyler ogrendigime,eserlerine baktigima cok mutlu oldum. Degisiklik,goze de ruha da cok iyi geliyor kanimca,yaratici insanlara hayranim❤



 
Lichtenstein'in sergisi icin ozel olarak bira ve sisesi de uretilmis.Tabii ki atmadim sisemi,ne de olsa Ben koleksiyoncuyum:)

Sarabimdan yansiyan Londra'm❤❤❤
Yediklerimiz❤
 Eger ki cam kenarinda oturmak isterseniz,onceden yer ayirtmanizi tavsiye ederim garanti Olsun diye.Ben balik yedim,uzerine de isginli cheesecake❤ Servis harikaydi,faturaya kattiklari servis yuzdesi,fazlasi ile hak edilmisti.Manzaraya karsi yemeye doyamadim,o gunu butun halde mest olarak gecirdim zaten.
Bu da Tate de karsiniza cikabilicekler❤ :)

Iyi hafta ortasi Olsun.

2 comments:

  1. kac gundur yoktum ve bir baktim ki yine,yeni ,yeniden Londra.....

    ReplyDelete
  2. Fark etmistim yoklugunu Tijen'cim,umarim hersey yolundadir.Londra ile ask ve nefret iliskimiz hakim senelerdir,o gun ask tazelemistik Tate araciligi ile:) Sevgiler,hosgeldin.

    ReplyDelete