08 September, 2013

Pazar Gezmesi: Eton ve Windsor

Bir geceligine Surrey'e spa molasina kacarsaniz,Saville Court Hotel'de kalirsaniz,donus yolunda ugrayabileceginiz destinasyonlar:) Pek sevdim Ben Eton'u.Hani prenslerin okulu.Ilk 3 kolaj Eton'a ait.


Windsor.Ne cok sevmistim icine girdigimizde seneler once.Au-pairdim o zaman,ille de gorulmeliydi sanki.Simdi sorsaniz icine dair hicbirsey hatirlamiyorum oyuncak evlerinden,oyuncak bolumunden baska.

Eton'dan uzak oldugunu saniyordum Windsor'in fakat yurume mesafesi imis.Arada kopru var nehir ustu.2 saat ikisi icinde yetti artti bile.

Boyle kucuk molalari seviyorum,kisa zamanda cok sey gormeyi,evimden ve killi bebelerimden uzak kalmadan❤❤❤ Moral ve pozitiflik asiliyor.Bu aralar en cok ihtiyacim olan sey.Dilimde ayni dua,"Allah'im beni senden baska  kimseye muhtac etme ve hayirli bir kapi ac"

Cuma gunu iste son gunum,istifami verdim,kalbi kirik ayrilip Istanbul'a gidiyorum minigimi evlendirmeye.Sonrasi,hayirlisi.Kalbimin ve  sagduyumun sesinin sonucunu hep birlikte gorecegiz.

Iyi gecsin bu hafta❤❤❤

3 comments:

  1. Windsor!!! bir Jane Austen fan fan fanatigiiiiii:)olarak Ingiltereye gedigimde sanirim ilk gittigim yerlerden biriydi:))yeniden gormek harika oldu,,,

    kirik kalplere gelince:))) kirik kalpler klubune hosgeldin demicem sana!!
    bugun postu okuyunca senin icin bir Melek Karti cektim,inan ki cpy yapamadim buraya,cikan karttaki mesaji iletiyorum sana,galiba benim aracilimla mesaj yollamak istediler sana:))
    """sevdigin isi yap,bu bir hobi bile olsa ,sen kalbindekine yuru"""

    aynen bu cikti,,,kendine cok iyi bak ve guzel postlar yollamaya devam et olur mu,kocaman opuyorum seni kizil sacli kralice:))))

    ReplyDelete
  2. Tijennnnn❤❤❤❤ gormesem de tanimasam da varligin varligima Armagan:) tesekkurler ❤❤❤❤

    ReplyDelete