14 December, 2018

Tesekkur Cuma'si #190


Gunaydin,gunaydin.Mutlu bir Cuma sabahindan bildiriyorum.gun daha agaramadi ama kuslari duyuyorum.Soguk olmasina ragmen sakimalari bitmiyor cogu zaman da biz insanlar neden sakimayi birakiyoruz biraz canimiz ruhumuz yandiginda diye dusundum  dunku yuruyusumde.

Ne zamandir FUF'u ihmal etmisim,ama duble geldim,hatta triple.Malum acigi kapatmak gerek.Gun agarsin yuruyuse cikacagim Fred'le,muhtemelen yine pijamayla.Dun de pijamalarimi ustumden cikarmadim,ne yaptiysam herseyi ustumde pijamam ile yaptim.Bugunlerde coraplarim ve pijamalarim ile cok ozel bir bag yasiyorum inanin ki.Hepsini daha cok seviyorum.Gecen gun ise iki corap farkli giymis de gitmisim,mudurume yeni ayakkabilarimi gosterirken fark ettim😂 Neyseki biri lacivert,biri siyahti,cok siritmadi siyah pantolon altinda.Ve bu hafta itibari ile gecen haftadan beri hayalim olan,hatta yapacaklar listemde olan corap cekmecemi organize etmenin mutlulugu ve hafifligi icindeyim.Ben coraplari hep eksik yikayan insanim,ciftin teki hep bir sekilde yikanmaz ama bu hafta sanirim ilk defa becerdim ve cekmecelerde yalniz tek corap kalmadi.Kendime odul olarak corap alacagim,en renklisinden😃

Dunku hayalim de tarhana corbasi ve yanina misir ekmegi yapmakti.Corbayi yaptim da henuz ekmege gecemedim,zaten benim hayaller hep rotarli.Sira ona da gelir elbet!

Gelelim FUF'a....Her zamanki gibi basta sagliga,sevdiklerimin sagligina,son haftalarda pek sikintili gecmis gunlerin bitmis olmasina,yeni baslangiclara,bazi bitislere cok ama cok mutesekkirim.

Bunun disinda,uzamis,dagalmis tuyleri ile kalbimi gulduren Fred'ime.Anasina benziyor bu aralar,zira anasi sac da boyamadi iki aydir😄 Muhtemelen boyamayacak da artik (yeni yil karari)


Oxfam'daki cay saatlerine.Ben kasada iken cayim mudurumun elinden.bu doneme uygun fincanda.



Zizzi'nin muhtesem vejeteryan-vegan set menusune ve sahane servisine(vejeteryanlik harika gidiyor bu arada)


Is yerinde verdikleri poinsetta'lara.Ben gunu gecmis cicekleri fotograf cekimi icin aliyorum zaten😊 Poinsetta'nin rengini ve yapraklarini cok seviyorum.Bu ay okuyacagim kitaplarin icine koydum birer tane.


Angela'nin Noel'i,cok tontis bir film.yarim saatlik.Netflix'de.Tavsiye edene mutesekkirim..


Canim M'cimin varligina,aylik kahvalti gunlerimize...


Londra'min isiklarina,suslerine....


Semra'cimin hediyesine...Trende unuttugumda bulup hatirlatana...


SS'imin varliklarina...


Dekorasyonu ile kalbimi calan kafelere...Cafe Concerto PiCCADIly...


Siz gulerseniz dunya da sizinle guler!

Duygular da dalgalar gibidir,gelmelerini durduramayiz ama hangisi ile sorf edecegimizi secebiliriz!

Gulmek ruhun dans etmesidir.

Disci'de karsima cikan kitapciklara ve disci islerimin bitmis olmasina...


Sana ihtiyacim var,konusmam gerek dedigimde taa uzak yollardan gelene...


Otobuste dusurdugum beremi bulana cok mutesekkirim...


Oxfam'i sen acicaksin bu Sali diyen mudurume,guvenine,iliskimize...


Uzun zaman sonra Serap'im ile bulusmamiza...O kadar agladim ki o gecerestoran ortasinda, hic unutmayacagim.Canim Serap'im💓💓💓



Mantarin krema ile uyumuna,lezzetine,agiz tadima,yemek askima,kurdugum hayata,her seye ragmen elimi birakmayana cok ama cok mutesekkirim.Hepimize harika bir haftasonu diliyorum.Sarilin en sevdiklerinize simsiki ve en cok sevdiginiz seyleri yapin.💓

10 comments:

  1. Ay bu son foto agzimi sulandirdi, enfes gozukuyor! Ozlettin FUF'larini, ben de simdi oturup yazacagim 💓

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelince sana da yapayim balim:) hemen gidip okuyacagim.

      Delete
  2. Mantar ile krema uyumu şapka çıkartır. Sürprizli yerlerde karşıma çıkan dergi ve kitaplar beni de büyülemekte. Yeni bir çorapa ihtiyacınız yok sevgili ÇS :) Minimalliği kucaklamaya ne dersiniz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sevgili DOO,gercekten yeni bir coraba ihtiyacim yok:) Minimalligi kucaklamis halim bu aslinda ama sanki daha da sIMSIKI sarilmaliyim kendisine:)

      Delete
  3. Angela'nın noelini izleyeceğim :) Kahvaltıya bayıldım londrada bir Türk yerinde mi yoksa evde kendiniz mi hazırladınız? :)
    Sevgiler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Turk yeri degil Mermaid'cim:) Sahipleri Yunan oldugundan,boyle bir secenek de var menude.

      Delete
  4. iyi haftamız olsun Sibel. yazını ben daha yeni okuyorum bugün
    pazartesi. bu haftanın geçmesini ve bitmesini çok istiyorum bilsen.
    beklediğim bir şey var,inşllh hayırlısıyla olur. belirsiz durumlar canımı
    sıkıyor tabi ki ama sabretmek lazım işte.
    güzel cumalara ulaşmamız dileğiyle canım..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyi haftalar canim.Bekledigi hayirlisi ile gelsin sana Buket'cim.Aynen ben de belirsizligi sevmiyorum.Ben de guzel haberlerle bitirebilirsem bu haftayi cok sevinecegim.

      Delete
  5. 2005'ten beri burada olmak nasıl bir duygu merak ettim. Hiç sıkılmadan aynı yolda yürüyen insanları hep taktir etmişimdir.İsminiz de Sibel'miş, memnun oldum :) Bana da beklerim , sevgiler https://sibellaningunlugu.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selam Sibella,burdaki sevdiklerim bana sibella der,blogun ilk gunlerindeki adim da buydu zaten.tabii ki gelirim.Sevince yapiyormus insan uzun sureler:)

      Delete