04 January, 2019

Tesekkur Cuma'si #192


Selam CS'ciler?Nasilsinz?Yerlestiniz mi yeni yila...Ben oyle bir yerlestim,cuk diye oturdum ki daha ilk gunden rutine,yil yeni gibi gelmiyor artik😂😂😂Hos simdilik yeni bir ben sayilabilirim cunku gururla yazabilirim ki 4 gundur sigara-alkol ikilisinden cok mutlu bir sekilde uzaktayim.

Yeni yil gelince Ocak'ta nice trendler geliyor,yok kuru Ocak(alkol tuketmeme).yok Veagunary(Vegan ve January birlesimi olarak,vegan hayati bir ay boyunca denemek) gibi. Ben de basladim bakalim,umarim bu sene son sigara icisim,son birakmaya calismam olur da hayatimdan cikar tutun.Tavsiyeniz varsa lutfen yazin lutfen;cokca biraktim,cokca basladim ne yazik ki.

Bu vesile ile sigarasiz,alkolsuz gecen 4 gune ve simdilik beni gururlandiran irademe mutesekkirim.


Tabii ki yoga sonrasi yolda kahve keyiflerime,Nero'nun takeaway kaplarina.


Hic beklemedigim yerlerde beni mutlu eden sokak sanatlarina her daim mutesekkirim.Teoriden ikinci kez kalinca ben😆






Is sonrasi kosarak geldigim evime,Fred'imin beni hep cosku ile karsilamasina,sagliga,huzura,agiz tadina cok mutesekkirim.Hayat guzel yaaa,mavi goge bakinca su an hissettigim tam da bu iste...

Mutlu olun!

6 comments:

  1. Ben de bıraktım 4 ay sonra başladım umarım sizin son olur bırakırsınız sigarayı bu arada 2019 a biz mi yerleştik omu bize henüz belli değil :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rekorum 6 ay.Bakalim bu sefer ne kadar olucak,6 ayi gecersem biraktim diyecegim:)

      Delete
    2. Umarım bırakırsınız yaş çok ilerledikten sonra bıraksanız da vücut kendini çok düzeltemiyor.

      Delete
  2. CS'ciler yazınca bir an CS:GO dan bahsediyorsunuz sandım :D güzel yazı sayfama da beklerim https://konuloji.blogspot.com

    ReplyDelete