02 March, 2011

filler ugur getirir derler


Filler ugur getirir derler..Cok inanirim...

Kalpler de tabii..

Son gunlerde cok gergindim ben.Icimde bir sIKINTI,gerginlik,sabirsizlik.Gunler cok uzun geldi bana,sanki sirf haftasonlari icin yasadim.Subat halimiydi,yasananlar miydi,ben mi yoksa digerleri mi bilemiyorum ama kotuydu,halbuki ortada cok buyuk birsey de yoktu.Onemli birsey en azindan.Hani sukredicek oyle cok sey var ki,o ruh haline girince insan onlari bile gormezlikten geliyor ne yazik ki..Ne kadar cirkin degil mi.

Hic sevmiyorum kendimi oyle olunca,kimse de beni sevmiyor.

Blogspot'un kapatilmasi,kurunun yaninda yas da yanmasi sebebi ile ben is ortasi,musteri onu gozyaslarina bogularaktan,daha bir rahatlamis durumdayim.

Guzelliklere inanmak istiyorum,herseyin duzelecegini kendi kendime tekrarliyorum cokca.

WP'de sayfa acmiyorum,zira biri benim eski cileksuyu.com adresime cok iyi kurulmus.

Zevkle yazmaya devam edecegim ben,sagligim oldugu surece,daha anlatma hayali kurdugum o kadar cok sey varki,onlar anlatilmadan Blogsuz kalasim yok benim.

Hem belki bizi uzen bu olay sonunda,cok daha guzel sonuclar dogar hepimiz icin.. Yeter ki,birlik,beraberlik,saglik ve sevgi olsun..Hersey hallolur.

Ben gidip cayima tutku banacagim ve iyi olacagim...


5 comments:

  1. benimde bir yere gitmeye niyetim yok. sadece tedbiren artık yazılarımı kopyalıyorum.

    ReplyDelete
  2. DNS ayarlarini degistiren girebiliyor gene uzulme sen Sibel'im... Bak ben geldim :)

    Bu arada o yastigi sakin yikama. Ben Ingiltere'de yikadim, pir pir yirtildi ek yerlerinden, hem de elde sampuanla hic citilemeden yikamistim oysa :(( Filler guzeldir. Kotulugu unutmazlar hem... Hindistan'da birisi ugur icin basima hortumunu degdirmistir, severim keratalari :)

    ReplyDelete
  3. Bende buralardayım bir yerlere gitmeye niyetim yok. Eninde sonunda düzelecek işler. Bir sürü arkadaşımız var çoğu yazı bile yazmıyor. Olanlarda idare ediyor. Biraz sabır. Çoğu zaman yaptığımız şey değil mi zaten?
    Güzel günlerde güzel şeyler paylaşmak üzere...
    <:))

    ReplyDelete
  4. Zeynep,cok haklisin kopyalamakta,ne olur ne olmaz.

    Berceste'm o ortumle ilgili cok guzel planlarim var,hic yikanmasina gerek olmiycak umarim:)senelerdir sakliyorum,ilk defa kullandim.

    ReplyDelete
  5. Insanlah mayri'cim duzelsin haksizliklar.

    ReplyDelete