03 August, 2011


Ben ne zaman bir seyi cok heyecanla beklesem....

oyle bir kalbimde patlar ki inanamazsiniz.soyle ki kalbim, bogazim ile gogsum arasinda bir guzel sIKISIR,mide bulantisi yapar,o bulanti goz yaslari olup firlamak ister ama tikanmistir nefes borusunun ustunde gozyaslari olup akamaz.

10 senedir tatil yapmadim-k biz.Tatil rezervasyonunu yaptik,paramizi odedik,bugun haber geldi ki oNUR air zimbirtisi,bizi bodrum'a goturucek ucak,bir guzel iptal edilmis bir sekilde.Yerine ucak tabii ki bulunuyor ama paramizi ne zaman geri alicagimiz belli degil,bir kac ay surermis,dolayisi ile bu kadar odemeden sonra hesapta bir kurus yok.

Dolayisi ile benim tatilim havada sallaniyor su anda.Tatil, deniz,umurumda degildi ki zaten,ucunda Defne'm vardi,o yuzdendi heyecanim,mutlulugum.

Bu,dunden beri gelen ikinci isaret,dun kardesim,yeni gelen mudurlerinin,tatil zamanlarinda(15 agustos) tum ogretmenlerin okulda olmasini istemis oldugu haberini verdi.Son anda is yapip,insanlarin umutlarinin,rezervasyonlarin,hayallerinin icine mican sevgili mudurlerinin de alnindan opuyorum...

Her iste bir sebeb vardir bilmezmiyim...

Hayir da vardir herhalde su anda yuzdugum hayal kirikligi icinde.

Alismis olmus olmaliyim aslinda ben hayal kirikliklarina,ne zaman istedigim birsey,tam istedigim gibi oldu ki zaten.Olanlar da ben guzel baktigim icin,guzel gozuktu gozume,yoksa istediklerimle alakalari yoktu.

Cok mutsuz ve sinirliyim,anlattim ki cikiversin icimden bu sikinti..Parlak tarafindan tabii ki bakiyorum hayatin,olanlarin hep ama defne'mden daha parlak birsey goremiyorum su sira..

4 comments:

  1. ama olumsuzluklar anlattıkca pekısırmıs. Buradan baska kımseye anlatmayın bari :) herşey yoluna gırsın

    ReplyDelete
  2. :) umarim zeynep'cim ne olursa iyisi icin olur bir sekilde diye kendimi teselli ediyorum:) yok artik anlatma,cileksuyu bildikten sonra baska kimsenin bilmesine hacet yok:)

    ReplyDelete
  3. Ben bu tip durumlarda ve daha yoğunlarında kendime hep şunu hatırlatırım.. Hani var ya -Aşk- kitabında 40 kuralda, Hz. Şems'in sözü:

    "Hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
    Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın.
    "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme.
    Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"

    ReplyDelete
  4. Deli anne.saol,bende cok sevmistim bu sozu,gorucez bakalim.

    ReplyDelete