13 October, 2012

Charity shop ganimetleri...



Gecen Cumartesi gunu,en sevdigim caddelerden birinde dolaniyorduk,yoga ve kahve sonrasi.

Oyle seviyorum ki orayi,bahsi cok gecmistir bu blogda.Beckenham diye,minicik bir kasaba,yardim dukkanlarinin oldugu,zincir markalardan ziyade(kahveciler haric) kucuk kucuk butiklerin bulundugu cici bir yer orasi.Benim yoga derslerimin,bagli oldugum spor salonunun bulundugu,kafelerinden birine 3 yilimi verdigim,kalbimin bir sekilde cokca bagli oldugu,nezih bir muhit orasi.

Parki ve golf sahasinin nice  fotograflarini paylasmistim gectigimiz yillarda.(Buradan kendisine daha once verilmis linklere ulasabilrisiniz gormek isterseniz)


Iste yine merakli ve heyecanli bir sekilde girdim o dukkanlardan birisi.Kalp hastaliklarina destek veren yardim dukkani idi bu sefer.

Tabak,canak,kitap bulurum cokca oralarda ben,bu sefer mor trench-coat'umsu ceketle karsilastik.

Ne zamandir istek listemdeydi,en orjinal renginde alinmak uzere,ama bu seker karsima cikinca en lady tarzi ile,alamadan edemedim,zaten ucuzdu,sanirim hic giyilmemisti.Orjinalinde miss.selfridge'denmis.Etiketi hala uzerinde.


Tunigimin de ciceklerine ve renklerine vuruldum.Mor ve kirmizi uyumunu cok severim diye aldim:)

Ucuz seyler buldugumda,hic uzulmuyorum verdigim paraya,hem de iyi seylere gidiyor o para,beni de mutlu ediyor yeni ciciler.


Boyle iste,sadece aklinizda bulunsun bu dukkanlar diye paylasmak istedim.Koleksiyoncular icin antikalar da bulunabiliyor.Ayrica gidiceginiz bolgeye gore,alicaginiz seyin kalitesi,zevki de degisiyor unutmayin.

Keyifli alisverisler olsun,nerede olursaniz olun,gozunuzu,gonlunuzu,kulaginizi 4 acin ki,guzellikler,suprizler sizi bulsun:)

:)

2 comments:

  1. Mor trençkot tam bir güzellikmiş gerçekten...
    Güle güle giy her ikisini de:)

    ReplyDelete
  2. Zeugma'cim cok tesekkurler,hic aklimda yoktu mor alicagim aslinda,Benim olmak istedi sanirim:)

    ReplyDelete