15 July, 2013

Biraz boyama hem ruha,hem esyaya iyi gelir...


Bu gazeteligi catida buldum gecenlerde,ne zamandir aklimda idi boyamak,atmaya kiyamadigim yemek dergilerimi duzenli saklamak.

Bahce kulubesinde badana doneminden kalma duvar boyasi vardi,hic yenisini almaya bile gerek yoktu.Kapinin boyanmasindan da kirmizi boya kalmisti,uzerine yazilar yazarim diye dusundum,sonra acaba eskitme mi yapsam diye arastirmaya daldim:)


Okuduklarima gore,islak bezle (anladigim kadari ile uzerinden gecilicekti),bende kulubede buldugum eski bisiklet yelegimle uzerinden gectim:) Ustte goruldugu uzere, bu bezle kenarlarini eskiteyim istedim:)


Iste kendi capimda yaptigim eskitme! Kurumaya birakip da begenmeyince,tekrar boyadim,en iyisi tek renk diye dusundum:)


Bahcede gunesin altinda,kus sesleri esliginde boyamak cok iyi geldi bana.Sabir isi,tahta boyamayi gayet suslu yapan insanlari dusundum,ne guzeller..Boyle basit seylerle bile kendimi cok iyi hissederken,niye gidip gelistirmek icin birsey yapmiyorum diye kiziyorum kendime.Hep bir boyama tepsim olsun istedim mesela,al yap degil mi?Daha onceden minik sandik boyamisligim,uzerine yunus cizmisligim vardi:)

Uretmek,yaraticilik cok guzel seyler,insan hic bos kalmamali bence.

Ilk fotografta arka fonda gorulen beyaz sandalyeyi de catida bulup boyadim,uzun sure,kitapliga cikmak icin tuttum bir kenarda,sonra bahceye indirdim,sanirim yeniden boyanmasi gerekicek seneye.Hos orda gule gule eskiyebilir.


Iste bu da son hali.En basitinden,zimparalamadan,dunya kadar kat atarak,o topcuklardan boya damlatarak,boyanin uzerine yaprak duserekten,iki hafta sonuna yayarak bitirdim gazeteligimi. Oyle duruyor bir kosede.

Artik eskisi gibi dergi almiyorum ben,baba evinde kaldi bu aliskanligim,cok ozel bir konu bulmadikca,para vermeyi tercih etmiyorum,dunya kadar guzel blog var okuyup,cogalacak.Aldiklarimi da okuduktan sonra arkadaslarimla paylasiyorum,arkadaslarim da okuduklarini bana odunc veriyor.

Paylasmak guzel sey.

Hayirli,mutlu,huzurlu gunler olsun herkese,tum temiz kalbi ile oruc tutanlarin niyetleri kabul olsun.sevgiyle kalin.

2 comments:

  1. Ince firca ile kirmizi kalpler yapsaydin ya da kirmizi puantiyeler :) Cok guzel olmus, cok severim boyle seylerle ugrasmayi. Ellerine saglik tatlim :)

    ReplyDelete
  2. Canim yazi yazicaktim tam ortaya,sonra vazgectim,simdilik Sade dursun,bayarsa puantiye koyarim.daha cok yapmali Boyle seyler aslinda.❤❤❤

    ReplyDelete