29 July, 2013

Bugun gunlerden Pazartesi mi?!!!

Bu kadar rahat,huzurlu,keyifli bir haftaici gecirmemistim cok uzun zamandir.Oyle ki eve enerjik geldim,yatip sizmadim:) hala ayigim,bu gazla kitabimi   ve de Dawnton Abbey'i bitirebilirim ❤❤❤(yeni takintim,Ben cok dizi sevmem,bir an once sadede gelsin isterim,bakalim bununla nereye kadar takilicaz,daha ilk sezondayiz)

Ne zamandir IG goruntulu anisi paylasmamistim.#sibs365dayphotochallange halen devam ediyor AMA arada kaytariyorum artik ne yalan soyleyeyim.
 
Bolca yurumeye devam her firsatta,ara ara yogaya,ayranla buyuk ask yasamaya.


Elvis sabahlari bu sekil,cok sicak olunca❤❤
 

Ayran,sen baskasin❤❤❤


Sicaklardan sonra Gelen yagmurlar beni ve bahceyi mest etti❤❤❤


Ortancalarim kirildi cok yagmur yaginca,bende kesip getirdim eve,Ev cicek bahcesi gibi bu aralar❤❤❤


Dun sofrayi bahceye kurdum,yagmur beklemiyordum hic,Yukari cikip,yemek indirene kadar 5 dk icinde Hersey islandi.cok guzel bir ani olarak kaldi,kizlar topladilar sagolsunlar❤❤❤

Asagidaki de Ben,Wilma,Tas Devrin'den❤❤❤Disten yapilmis gibi degil mi kolyem,gece bile onlarla yattim❤❤❤ Ablamin hediyesi.

Super gecsin haftamiz❤❤❤

3 comments:

  1. Downton abbey deme simdi,bin kurt doktum 4 sezon icin,ilk 3 sezonuda alah bilir kac kere seyrettim:)))offf bak gene kiskandim simdi sen eylulde baslarsin seyretmeye 4.sezonu :))))

    artik bizde internetten sebebleniriz napalim:))keyfin hic bozulmasin,cok opuyorummmm

    ReplyDelete
  2. Tijen'cim biz internetten izliyoruz,netflix,ayda £6.ilk ayi deneme,bedava.tv'de izlenmez ki,cok reklamli ve beni bayar.ikinci sezondayiz.bu arada beni bayarsa diye korkmaya basladim,ben 2-3 sezon zevkle izleyip,bikiyorum,hatta simdiden Sybil'a ne oldu ogrendim falan(kitaplarinda sonunu okurum once),bakalim bu sevk ve heyecan nereye kadar surucek.Opuyorum,sevgiler.

    ReplyDelete
  3. son bolumler cok guzel merak etmeeee:)

    ReplyDelete