15 August, 2013

Bu yilin pencere onu guzelleri



Uzun zaman once cektim bu fotograflari,heyecanla paylasmak icin,firsat olmadi,zaten simdi hepsi kupkuru:( Ciceksiz.

Orkidem Dilek,bu yil ikinci kez acmisken,pencere onu guzellerim guzelliklerini kayip etmis durumdalar.

Altlarina kac sene once yardim kurulusunun dukkanindan aldigim tabaklari koydum,ne de olsa bugunlerde yemek pek yapilip da fotografi cekilmiyor,bari bu sekilde kullanilsinlar,gozumun onunde olsunlar istedim.


Bu saksinin da asili tavsani vardi,kopmus,dusmus,atmaya kiyamiyorum hic:) Zaten bu aralar hicbirsey atamiyorum.



Bunlari da ablam almisti gelirken:) Cok guzeldiler,sanirim gunesi cok sevmiyorlar,kupkurular yine. Yine pek kullanilmayan fincanlar altlarinda.Banyo penceresinin onundeler.Sanirim saksilari degismeli ve golgeli bir yere gecmeliler.




Iki haftadir vazo cicegi almadim,orkidelerimin canlilihi tutuyor beni.Artik orkide bakabildigime,yasatabildigime inanamiyorum.

Bir de banyoda kocamanlasan her daim yesil bir bitki var,agaca donuyor,8 senedir evde:) Banyoyu cok sevdi sanirim,buyuyor.O'na baktikca hayalimi gozumun onune getirip,onu da icine koyuyorum bir sekilde.

Bahcedeki asilan sepettekiler de orkidelerime omur  yavas yavas,seneye cilek ekicegim o sepetlere.Biberiyem bir turlu buyumuyor.Golgeyi sevmiyor sanirim.

Bu aralar cicek,bocek,hayvan,bulut,doga disi baska seyler goresim yok benim,o yuzden bunlari yazdim bazi seylere canim cok daralirken.

Guzel Gecsin Cuma Gunununuz.

4 comments:

  1. ohhh icim acildi sabah sabah bu guzelliklerle,benim gibi dunyanin diger yarisinda :)) yasiyanlara ,kis icinde vahayi yasatan blog...harikasinnnn:))

    p.s..belki biliyosundur ama genede hatirlatayim,bitkilerin cicekleri gecmeye ,kurumaya basladiginda (ozellike gul)cicekleri sakin kesme ,elinle kopar,bu sekilde daha cok tomurcuk veriyor....

    ReplyDelete
  2. Tijen'cim cok tesekkurler inan bilmiyordum,bazisi sert olunca kesiyorum hep,bundan sonra yok AMA.sabah Sabah icin I acabildisem ne mutlu bana,kocaman sevgiler❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    ReplyDelete