05 November, 2017

2017 52 Liste Projesi:Liste 44


Liste 44:Ruhunuzu isitan kelimelerin listesini yapin


Mutlu Pazarlar dostlar.En son yazdigim FUF'da bu Pazar'dan dilegim pogaca ve demleme caydi degil mi? Oyle bir sey olamadi,sabahin 6:30'unda kalkip 4 saatligine ise gittim,cok enerjik,uretken 4 saat gecirdim,gunes parlarken ,bulutlar suzulerken eve geldim.Kasarli tost ve az sutlu Ingiliz cayi istedi canim. Yedim,doydum,isindim simdi bir gozum ve kulagim tv'de The Good Doctor'u izliyorum.Ilk kez gecen hafta izledim,aglaya aglaya.Otistik,genc bir doktorun hastanaye kabul edilmesi,karsilastigi onyargilar ve isini cok buyuk ask ile yapmasi.Freddie Highmore (Bates Motel'den taniyabilirsiniz) muhtesem bir oyunculuk sergiliyor.Tavsiye ederim.
 Yogun bir hafta beni bekliyor,erken sabahlar.Umarim kolay gecer.


Gelelim bu haftamin listesine.Liste numaralari buyudukce,yilin da sonuna geliyoruz.Saka gibi degil mi?


Bu soru ile karsilasana kadar hicbir kelimenin icimi isitip isitmadigini dusunmemistim acikcasi.Dusununce,icimi isitan kelimelerin sevdigim seyler olabilecegine karar verdim,hayatimda cok kullandigim kelimeler olabilir icimi isitan kelimeler.Soyle ki;


Ask,harmoni,canim,cicek,mutesekkir,sevdicegim,Baba


ilk aklima gelenler.Baska da dusunemiyorum acikcasi.



Hepimize mutlu bir hafta diliyorum.Mutlu pazarertesiler olsun💓

6 comments:

  1. Öncelikle ortancaya bayılırım ve sende gördüğümden beri ortanca kurutmak istiyorum. Sana bu yorumu yazarken gece olduğundan bahçeye çıkıp solmuş ortancanın üstünde kalmış bir şey var mı diye bakma şansım yok. Umuyorum ki vardır. Varsa yarın ilk işim onu almak olacak :)
    Yoksa artık seneye kaldı bu ortanca kurutma işi.
    Liste konusunda ikimizi de tebrik ediyorum. Canım arkadaşım benim. Bu işin altından resmen kalktık yahu. Bir seneyi bitirdik nerdeyse. Peki sene bitince ne yapalım? Proust'un bilmem kaç soruluk anketini mi yapsak acaba? Değişik sorular var ankette. İnternetten bak istersen bi'. Her hafta birini yazarız. :) Ne dersin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hic bir ev ve bahce ortancasiz kalmamali bence,kuru ya da canli.:) Evet anket sorularina varim ama haftalik degil,gunu birlik olarak:)seneye bu kadar sabirli olabilcekmiyim bilmiyorum.Cunku bir yanim hep blogu birak diyor inan ki.

      Delete
  2. Omg amazing photos, so nice and interesting, like them.
    You have amazing blog and I follow you!
    Hope you will visit my blog and maybe follow me.
    Have a nice day, all the best.
    Maleficent

    ReplyDelete
  3. hi,
    i'm a new follower of your blog, can you follow mine? :)
    https://amoriemeraviglie.blogspot.it/

    ReplyDelete