17 November, 2017

Fank u friday❤️Tesekkur Cuma'si #160


Gunaydin,tunaydin.Bu sabah yayildim,hemen yataktan firlamadim.Uyku ve uyumama arasinda yakisikli birine asik olmustum ve bi ara Ahmet Kaya'nin konserine gidiyordum.Tuhafti.Zaten ruyalarim ve ben pek normal degiliz bence.Kahvemi yavasca ictim,Ig'de gezindim ve hazirlanip parka yol aldim.Hava muhtesem,soguk ve parlak.Boyle gunlerde yasamak harika bir duygu.Tam parktan ciktim Christine ile karsilastim,posta kutusuna gidiyordu,tekrar onun pesine takilip parkta bir tur daha attik,konustuk Noel heyecanindan,kaba insanlardan.Eve geldim sicacik Eral Grey'im ile oturdum bilgisayarin basina.Su an itibari ile cok mutlu ve huzurluyum.2,5 saate kadar ise gidiyor olacagim.Guzel bir gun olacak,olmasi icin elimden geleni yapacagim!

Dolayisi ile sagliga,su ana,kisa is haftama,sevdiklerimin sagligina,Fred'imi seven nazlayan guler yuzlu komsularima cok mutesekkirim.

Bunun disinda doyurucu yulaf kahvaltilarina,



Parkta yalin ayak yurumelere,


Bu kitaba,keyifle okudum.


Arya'li anlara ve ilham veren kadinlara,


Iki hafta bizimle is tecrubesi edinmek icin calisan ve cok memnun kaldigimiz Anna'ya ve bizi dusunup tesekkur hediyesi getirmesine.


Usenmeden yogurt ve kefir mayasi tasiyan Serap'ima,


❤️

En sevdigim kahveciye!Sabah muhabbetine ve kahvemi o gun hediye etmesine,



Yogurdumun ve kefirimin super bir sekilde tutuyor olmasina.Gulsum'un gonderdigi mayayi oldurdum bir sure once.


Gu'nun tatlilarina,


Beni southern comfort ile tanistirana.



Sabah isiklarina,hic doyamadigim sonbahar guzelligine,

Tek limitiniz sizsiniz!


Yine bir egitim/workshop gunune.


Kaybettigimi sandigim yuzugumu bulana,


Otobuste dergi unutana (Londra'ya eskisi gibi cok gitmedigimden ES'den uzagim uzun zamandir) ve yankee candle'in yaglarina,mis gibi tum evi kokutuyor.Sanirim en sevdigim mumlar ve yaglar hep Yankee candle'a ait olacak.


Kirmayip,bana bu kaktus ailesini hediye eden mudurume cok ama cok mutessekkirim.

Hayat seni hep sevecegim ve hep hayat duskunu olacagim olabildigim surece.Hepimize muhtesem bir gun diliyorum,super gecsin haftasonu.

❤️

3 comments:

  1. Nasıl güzel enerjili bir yazı olmuş. Daha da güzellikler göreceğiniz günler dilerim .Tesadüfen gördüm blogunuzu ve çok da sevindim, hayatı bu kadar seven birini okumak sabah sabah iyi geldi.. Bana da uğramak isterseniz beklerim.
    ezgissimo.blogspot.com.tr
    Sevgilerimle

    ReplyDelete
    Replies
    1. seni tanidigima cok memnun oldum Ezgi:) sevgiyle takipteyim her yerden.Enerjimi sevdigine sevindim,iyi hissettiriyorsa insanlari ne mutlu bana:)

      Delete
  2. Thanks Malefica::::::::::::::::::::::)

    ReplyDelete