13 April, 2018

Tesekkur Cuma's i#174


Gunaydin Dostlar.Sabah 5:11 itibari ile laptop basindayim.Sanki gece yarisini biterken isten cikmamis,12 saat calismamis,12:30 sulari yatmamis gibi 3:42'de uyandim.Neredeyse bir saat debelendim ve daha fazla dayanamayip kalktim yataktan.En sevdigim fincanimda bir Earl Grey yaptim,iki dilim ekmek kizarttim,uzerine tereyagi ve marmite surdum.Marmite surerken esniyordum😃 Gelen tatli yorumlari cevapladiktan sonra FUF'lamaya geciyorum😆Bir yanda Dylan mirlamasi,bir yanda kus civildamasi var bana eslik eden bu saatlerde!

Bu hafta benim icin cok dolu ve guzeldi.Buna ragmen sanki cok uzundu.Cuma hic gelmeyecekmis gibi geldi,hatta su an Cuma bitmeyecekmis gibi geliyor.Gercekten soyle sakin,5 🌟'li,sicak bir tatile cok ihtiyacim var!Ama olsun sikayet yok,yorgunluk da gecer! Gelsin fincan fincan sade kahveler!

Bu hislere ragmen cok mutesekkir oldugum anlara gelince...

Blog assistanim Fred'e...Sayesinde yuruyussuz kalmamama....


Geri donup fotograf cektirten dukkan onlerine.Bu "darling" li olan benim olmali aslinda ama o kadar para bir paspas icin fazla lux!


Her ceyrekte bolgemizde (ki bizim bolgede 2500 calisan varmis) en iyi hizmeti veren,iyi rol modeli olan insanlar kahvalti sabahina seciliyor.Bu ceyrekte ben de vardim.Bolge mudurumuz,diger magaza mudurleri ve calisanlariyla harika bir sabah gecirdik bol muhabbetli.Toplamda 20 kisi bile yoktuk ve onlarin arasinda olmaktan mutluluk duydum!Kahvalti sonunda sertifikalarimizi aldik.Bilin bakalim ben neden secildim! Servis haric bir de pozitif ve enerjik olmamdan sebep!😁



Dun ise giderken kapinin onunde buldum bu mektubu.Peri'm gondermis.Benim tatli kucuk arkadasim! Mektup almayi,yazmayi cok seviyorum hala.Otobus duragina yururken okudum,defalarca.Gule gule...Canim Peri'm seni ben ne cok severim...Beni sevindindirdigi kadar sevinsin ve ben Peri'me bana yasattigi bu duygular icin hep mutesekkirim.Bir an once Haziran gelsin!

Nasil?Peri'den tavsiyeler.Kitap okumayi birakma.Yanimda olsa da soyle kocaman sarilsam!


Iste bir hafta daha bitti.Cumartesi Pazar'i nasil heyecanla bekledigimi anlatamayacagim.Yapmak istedigim  cok sey var.Bunlardan biri cicek ekmek.Bakalim yapilacaklar listemde ne kadar basarili olacagim.Gidip kendime bir liste yapayim da,✅'lar atayim uzerine!!!

Ne kadar yorulsak da,biksak da arkadaslar bu hayat carkinin bir parcasi.Soyle gerip donup baktigimizda,aklimizdan guzel seyler gecsin,anilarda guzellikler kalsin.Nasil davrandigimiz gercekten bizim yansimamiz.O yuzden hepimize dayanamayacagimizi sandigimiz anlarda ortaya cikabilcek ekstra guc,enerji ve hayat aski diliyorum.Mutlu olun ve super bir haftasonu gecirin!💓💓

16 comments:

  1. Mutlu, güzel, bol dinlenmeli ve eğlenmeli hafta sonları...

    ReplyDelete
  2. Selam.
    O saatte kalkıp çay içmek... :)
    Ne güzel bir mektup sıcacık, biz bile okurken tebessüm ettiysek seni düşünemiyorum bile Sibel.
    Sana da keyfili haftasonları. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selam Gulsah.Kizarmis ekmek,tereyagi ve marmite yiyebilmeye ne demeli!:)

      Delete
  3. Yorgun bile olsan mutluyum diyorsun ya en süperi bu

    ReplyDelete
  4. Bu zamanda mektup almak şahane hele böyle tatlı yazılmış bir mektup daha da şahane..Şanslısınız:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikle.Ayni heyecanla,pembe zarfta gonderdim bu sabah cevabimi:)

      Delete
  5. Merhaba, gezi yazıları ve internet kampanyaları için bloğuma beklerim :) sevgiler..

    ReplyDelete
  6. hayat güzel işteeeeee :)

    ReplyDelete
  7. O nasıl güzel bir mektuptur öyle... Yazan eller tam ısırmalık. Hatta Haziran geldiğinde benim yerime de ısırsan keşke :))

    Pozitiflikten seni seçmeyecekler de kimi seçecekler allahaşkına :) Taş olurlar taşşşş :) Bu yazılar tamamen o pozitif güçten geliyor ♥

    Bol tıklı bol enerjili bir hafta sonun olsun ♥

    ReplyDelete
  8. :) Cok tatlisin Sebnem,operim tabii.

    ReplyDelete
  9. Okurken oradan oraya gittim resmen... O masum mektup , o samimi sevginiz, içten anlatışınız. Gerçekten çok keyifli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Peri'ye askim cok baska Melissa:) cok tesekkur ederim:)

      Delete